PSoE: ENTRE RASPUTÍN I MADAME BOVARY

La qüestió era molt senzilla, es tractava d'escollir entre Rasputín Pérez Rubalcaba o Emma - manyaga - Bovary Chacon, afortunadament s'ha escollit dins l'ermot del PSOE, el més raonable: Rasputín Pérez Rubalcaba, no serveix de res i la travessa del desert serà més llarga que la inutilitat congènita de Conveniència i Unió, però el que no es podia era votar la banal i intranscendent inconsistència zapateril, i això és al màxim a que arriba Carme, o Carmen Chacon. 
Dins la desfeta i el desgavell, en els votants del PSoE ha imperat el sentit comú, o el sentit de la pervivència. Mai tanta inconsistencia ha tingut nom de dona, o 'la donna e mòbile'. 467 vots ha tret Chacon, quatre-cents seixanta set vots inùtils,i el que si se és que són els vots dels qui dins el PSoE no han entés res, i  quan algú no enten res, se sol dir dell que és un idiota. I em sap greu, però al PSoE n'està farcit pel que es veu, i així els hi va, i anirà, durant molt de temps. Farà falta molt desert.

Publica un comentari a l'entrada

9 Comentaris

  1. 22 votos de diferencia dan para una escabechina tipo Trosky. eso quiere decir que la mitad de los presentes no querían al contrario. Y quiere decir también que el que haya salido elegido está para hacer limpieza. No puede darse el lujo de tener la mitad de la directiva en su contra. Un fracaso, en suma. No levantarán cabeza hasta dentro de 8 años por lo menos. Y mal para el resto de España, porque no habrá alternativa. Gente joven, preparada y que no haya estado validada por fracasos (Chacon en Catalunya y Rubalcaba en España). En fin...salut

    ResponElimina
  2. Un PSOE dividit, un PSC INÚTIL i desorientat i un panorama polític decebedor. He de dir que personalment a la Chacón li tinc molta mania per raons llargues d'explicar, referències diverses i visceralitat irreversible, és una trepa total i l'altre, a la seva manera, és un polític més vocacional. De tota manera, el PSC està enterrat si no fa un bon cop de timó, Maquiavel-Zaragoza és un altre de la colla que em produeix repelús. I ho sento. Reventós, Pallach, ressuscitau!!!

    ResponElimina
  3. no hi ha res Miquel, un ermot i prou, aixó es el que hi ha al PSc o al PSoE. i a la política en general.

    ResponElimina
  4. la Chacon no és res més que una trepa inconsistent JÚLIA, ara titllar de Maquiavel a Zaragoza, és una ofensa a Maquiavel que com a molt era un lúcid cínic i al propi Zaragoza que ni molt menys és aixó.

    ResponElimina
  5. Avui m'estalvio el comentari; en Miquel i la Júlia me l'han tret de la boca.

    ResponElimina
  6. t'has de llevar més aviat Ferran, tot i que de fet, el personal tampoc té gaire importància.

    ResponElimina
  7. llàstima, ja ho heu dit tot. Amén, doncs!

    ResponElimina
  8. En altres temps això els suposaria molts anys d'oposició. Però tal com està el panorama potser no serà així. Al cap i a la fi, els altres també estan plagats de mediocres i així ens va a tots plegats.

    ResponElimina