{ads}

# BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ - ACTUALITAT - INFORMACIÓ - OPINIÓ - POLÍTICA - COLLONADES - NOTICIES CURIOSES - CONTEXTO - SUE...

BLOGSPOT.COM.ES - BLOGSPOT.CAT


Potser és la solució més senzilla, apuntar-se al domini .CAT, almenys els qui estàn preocupats pel .es aparegut amb nocturnitat a Blogger, que a diferència de Wordpress, hi és en català. Ara, aquest domini s'ha de pagar, el que no sé és quants euros costa, diuen que depén. Dit queda..

Publica un comentari a l'entrada

9 Comentaris

  1. Això de què el .cat calgui pagar-lo no em sorprèn gens. Al pas que anem, és probable que unes quantes paraules quedin privatitzades, i que quan vulguis usar una paraula (per exemple "il·lusió") hagis de pagar una taxa a Repsol o a La Caixa.

    ResponElimina
  2. Primera notícia... És per pensar-s'ho, perquè el .es em fot i em refot. Tot serà que paguis el .cat i després t'hi fotin el .cat.es, jaaja.

    ResponElimina
  3. Lluís: alló que deia en Pujals que els catalans pel sol fet de ser-ho ho tindriem tot pagat, no deixava de ser una boutade.

    ResponElimina
  4. EASTRIVER: diria que no es possible, el .cat és d'aquí, no de Google, ara, coses mès rares s'han vist.

    ResponElimina
  5. Ahir llegia que el .cat ara està "d'oferta". En tot cas, jo m'he introduït un codi a la plantilla del blog i, si ho he fet bé, torno a tenir un blogspot.com (espero!)

    ResponElimina
  6. Quan parles d'un .cat vol dir que l'adreça perd el blogspot... es a dir que seria per exemple:
    blocfpr.cat

    Per tant aquí blogger no hi pot fer res...

    També és cert que teniu la opció de wordpress.com i es pot fer el trasllat sense perdre cap post dle blog, és una migració pràcticament automàtica i senzill de fer.

    ResponElimina
  7. entenc David que es aixì, però no ho sé. dE FET SI POSES BLOGSPOT.COM, EL .ES ja no ve d'aqui, pero aixó als qui els molesti el.es poden anar a wordpress.cat

    ResponElimina
  8. En aquest blog explica perfectament com solucionar-ho. Jo ho he provat en el meu i funciona.

    http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fcaballe.cat%2Fwp%2Fcom-evitar-la-redireccio-a-bloggercomes%2F%23actualitzacio&h=HAQGiMBTC

    ResponElimina