Homes i dones de poca fe, descreguts que malfieu de la gestió de la crisi del Govern del millors. Com ho podeu fer si només pensen en nosaltres i el nostre bé, ah! i en el dels reclusos de les presons catalanes, llegiu el que ve a continuació i astoreu-vos ben astorats....

"La Conselleria de Justícia retirarà a partir d'aquest dimarts, com a mesura d'estalvi, el berenar als interns de les presons catalanes --que fins ara podien elegir entre un entrepà o brioixeria--, a excepció dels reclusos dels centres de joves, i duplicarà el preu del menú per als funcionaris, que ara hauran de pagar sis euros, segons han confirmat a aquest diari fonts del departament. La política d'estalvi també es concreta a no pagar els implants dentals i en material d'oficina.
En una circular interna enviada als responsables dels centres penitenciaris, el director general de Serveis Penitenciaris de la Generalitat, Ramon Parés, justifica aquestes mesures en les directrius del departament d'Economia per aconseguir un "ajust pressupostari" en el context de crisi econòmica."

Una gran mesura que estalviarà molts eurons, més fins i tot que aprimar el parc de cotxes oficials, ambaixades, despeses de viatges oficials pels puestus i 'la que te rondaré morena' que malbaraten.
De fet, els reclusos de les presons haurien d'estar agraïts a aquesta mesura que ha pres el Govern.A la presó es fa molt poc exercici i si menges massa et pots posar com un bacó que és un dels requisits per arribar a president del Barça. La supressió del berenar és doncs, una mesura pensada pel bé dels reclusos, així conservaran la línia, que sobretot de cara a l'estiu sempre va bé.
En un altre ordre de coses, la decisió de no pagar els implants dentals, em sembla una mala mesura, car al preu que van els dentistes sud-americans, ja veig que la venta de sopes s'incrementarà molt, però afectarà al consum de productes mastegables, tremolen ja els ecologistes i temen la desaparició de la farigola, ideal per fer, per cert - unes bones i molt econòmiques sopes -
Parlava en l'escrit anterior del Principi de Peter aplicat als polítics, però potser hauríem de crear un nou principi...el principi de la ridícula incompetència.