BERENAR O NO BERENAR, HEUS ACÍ LA QÜESTIÓ


Homes i dones de poca fe, descreguts que malfieu de la gestió de la crisi del Govern del millors. Com ho podeu fer si només pensen en nosaltres i el nostre bé, ah! i en el dels reclusos de les presons catalanes, llegiu el que ve a continuació i astoreu-vos ben astorats....

"La Conselleria de Justícia retirarà a partir d'aquest dimarts, com a mesura d'estalvi, el berenar als interns de les presons catalanes --que fins ara podien elegir entre un entrepà o brioixeria--, a excepció dels reclusos dels centres de joves, i duplicarà el preu del menú per als funcionaris, que ara hauran de pagar sis euros, segons han confirmat a aquest diari fonts del departament. La política d'estalvi també es concreta a no pagar els implants dentals i en material d'oficina.
En una circular interna enviada als responsables dels centres penitenciaris, el director general de Serveis Penitenciaris de la Generalitat, Ramon Parés, justifica aquestes mesures en les directrius del departament d'Economia per aconseguir un "ajust pressupostari" en el context de crisi econòmica."

Una gran mesura que estalviarà molts eurons, més fins i tot que aprimar el parc de cotxes oficials, ambaixades, despeses de viatges oficials pels puestus i 'la que te rondaré morena' que malbaraten.
De fet, els reclusos de les presons haurien d'estar agraïts a aquesta mesura que ha pres el Govern.A la presó es fa molt poc exercici i si menges massa et pots posar com un bacó que és un dels requisits per arribar a president del Barça. La supressió del berenar és doncs, una mesura pensada pel bé dels reclusos, així conservaran la línia, que sobretot de cara a l'estiu sempre va bé.
En un altre ordre de coses, la decisió de no pagar els implants dentals, em sembla una mala mesura, car al preu que van els dentistes sud-americans, ja veig que la venta de sopes s'incrementarà molt, però afectarà al consum de productes mastegables, tremolen ja els ecologistes i temen la desaparició de la farigola, ideal per fer, per cert - unes bones i molt econòmiques sopes -
Parlava en l'escrit anterior del Principi de Peter aplicat als polítics, però potser hauríem de crear un nou principi...el principi de la ridícula incompetència.

Publica un comentari a l'entrada

6 Comentaris

  1. 2 milions d'euros anuals serà l'estalvi. Solament en sous dels edils amb càrrecs duplicats està més que estalviat. Una altra cosa de la qual no ha parlat és que també els suprimeixen les matrícules a la Universitat. Hi havia molt reclús que estudiava i ara no ho podrà fer. Anem malament. Molt malalament. salut

    ResponElimina
  2. Cada cop penso el mateix: sort que eren els millors! Com deuen ser "els altres"? M'agradaria saber què ens ha costat el viatget de la Joana Ortega (aquella que falsifica els títols universitaris) al Canadà.
    Aquests són molt valents retallant als febles, i això arriba un punt que cansa.
    I resulta que quan els millors gestionen empreses privades també són els millors: no et perdis les aventures del Boi Ruiz a la sanitat privada:
    http://puntsdevista.wordpress.com/2012/06/26/un-fracas-empresarial-del-conseller-boi-ruiz/

    ResponElimina
  3. La próxima sera matar a los jubilados, ¿para que queremos gente que no produce y que encima derrochan nuestros recursos?.
    Vamos camino de "Un Mundo Feliz".
    Por cierto, los mineros siguen con las piedras, quizás es hora de unirse...

    ResponElimina
  4. aixó rls importa un rave Miquel, ells van a lo fàcil i sempre sobre el més desvàlid.

    ResponElimina
  5. no vas desencaminat Lluís, només ens queda la revolta abans no ens acabin d'aixafar del tot.

    ResponElimina
  6. No des ideas Temujin, no des ideas, que algunos de estos han leido Huxley

    ResponElimina