El ministre d'Exteriors espanyol, José Manuel García-Margallo, ha dit aquest dijous que la Constitució espanyola no contempla la secessió de cap "regió" i ha titllat de "bastant absurd" plantejar un debat que "en el millor dels casos, és propi del segle XX i, en el pitjor, del segle XIX".
El que em pregunto és si Espanya és una nació o un Estat, mentre Catalunya si és una nació, i prou antiga, i europea des del temps dels Carolingis com recordaba ahir Artur Más.
Aqui, el problema no és la posible independència de Catalunya, el problema, la que viu al segle XIX i el que és pitjor, no en sortirà mai més...., és Espanya, una unitat de destí en l'irracional. De fet el principal problema d'Europa és Espanya, Portugal, Itàlia, Grecia, França etc, aquests estats antics, rancis, ancorats en un sistema antic i obsolet. No s'ho acaba de creure ningú el concepte d'Estats Units d'Europa, i aqui és precisament on les nacions s'aferren a la sena nacionalitat, pero negant la dels altres, deixant la unió Europea nomès en economica i poca cosa més i on paga Alemanya.
S'omplen la boca d'Europa i no han entés res, ni tenen idea de per on hauria d'anar aquest projecte dels Estats Units d'Europa, una Estats que d'units en tenen poc a banda de la conveniència com explicava suara.
El ministre d'Exteriors espanyol, José Manuel García-Margallo, ha dit aquest dijous que la Constitució espanyola no contempla la secessió de cap "regió" i ha titllat de "bastant absurd" plantejar un debat que "en el millor dels casos, és propi del segle XX i, en el pitjor, del segle XIX". Aquestes afirmacions del Sr. Garcia-Margallo tractant Catalunya de regió, demostren que pobret, no ha entès res, i quan algú no enten res, se sor dir d'ell que és un idiota, i en aquest cas, un pobre idiota  i a més a més.... ignorant.

"Envuelta en sus andrajos, desprecia cuando ignora", deia de Castella Antonio Machado