'Innocència dels musulmans', la pel·lícula que va desencadenar la ira contra EUA al món islàmic, podria ser d'un director de cintes eròtiques, informa el portal Gawker, que va poder contactar amb alguns membres de l'equip de rodatge i dels actors. Es tractaria d'Alan Roberts, de 65 anys, director de diverses pel·lícules de baix pressupost, entre elles diverses de contingut eròtic, com 'The Sexpert' o 'The Happy Hooker Goes to Hollywood'. També se sospita que l'autor de la cinta pugui ser Nakoula Basseley Nakoula, de 55 anys, però-segons les indagacions del portal-ell figura com a productor de la pel·lícula sota el pseudònim Sam Bacille. El mateix Nakoula assegura que només va brindar suport logístic a la producció. Paral·lelament, l'equip de rodatge i els actors insisteixen que desconeixien el contingut antimusulmà de la pel·lícula. Asseguren que el títol amb què es va filmar l'explosiva cinta era 'Guerrers del desert', que va ser grollerament doblada per superposar vocables com "Mahoma" o "Alcorà".
.
Hagi estat Roberts o Nakoula, l'han feta grossa i l'infumable curt de 13 minuts i escaig ha provocat ja morts i molts aldarulls a Egipte, Libia i altres països de la primavera àrab. És cert que se l'agafen amb paper de fumar els de l'Islam, i no tenen gens de sentit de l'humor, o és molt especial. Aquí com som irreverebts de mena i ens posem sempre amb els catòlics, no em vull ni imaginar que passaria si la meitat de la meitat de les bromes i escarnis que es fan al Papa o al fill del seu cap sense que passi res, es fessin amb Alà o Mahoma, com a minim ens declararien una guerra santa a escala global, i es possiblement aqui on trobariem una de les explicacions del retard evolutiu del món musulmà, que com alguns Governants espanyols estàn encara instal·lats en l'edat mitjana. I és que l'Islam va cinc-cents  anys per darrere el cristianisme, i en questions com aquestes, es nota.
Ah! si a Espanya algú ha de fer una pel·lícula d'aquestes, l'encarregat hauria de ser José Luis Garci, a veure si amb una mica de sort està una llarga temporada sense perpetrar cap pel·lícula.

Afegitó: No he estat capaç de trobar el vídeo subtitulat al castellà, però s'entèn més o menys, i no sé que ha indignat més als musulmans, si la irreverencia o el mal fet que està el curtmetratge. Sincerament, si jo fos musulmà tambè m'emprenyaria...