SILENCI ...


M'explicava avui un empresari, que el més d'Abril passat un grup d'empresaris d'un sector determinat que no diré, varen tenir una trobada distesa amb el President Mas. En un moment determinat, un dels empresaris li va etzibar: El que heu de fer es proclamar ja la independència de Catalunya, Mas se'l va mirar i li va preguntar: Si dono aquest pas, estareu tots darrera meu?. Silenci...

Publica un comentari a l'entrada

9 Comentaris

  1. El què passa és que Mas no proclamarà res, tret de seguir privatitzant serveis de forma cada cop més dramàtica. I d'altra banda, començo a estar fins als pebrots que consulti tant els empresaris i tant poc la resta dels mortals. (Per si em consultés a mi, l'aviso que no em trobarà mai darrera seu, sempre al davant).

    En fi... tu on demanaries asil polític si l'Arturito proclama alguna cosa?

    ResponElimina
  2. a Montpellier (França) que hi tinc una tieta i tres cosins de la dona. I sinó a les Illes Caimàn (pot ser?)

    ResponElimina
  3. Crec que els francesos són molt primmirats acollint espanyols, mira tu què van fer el 39. A les Caiman crec que no demanen visat sinó compte corrent, i el meu fa riure. Ho tinc fotut?

    ResponElimina
  4. doncs a Andorra que és aquí mateix.

    ResponElimina
  5. D'Andorra no me'n refiaria, la seva independència és molt discutible.

    ResponElimina
  6. Me han dicho que en Guinea se atiende bien a los españoles, es un país independiente y "democrático".
    En las Islas Caimán te encontrarías a muchos españoles y catalanes, de esos de dios patria y rey

    ResponElimina
  7. No m'extranya que el Mas trobés un silenci, també hi ha un silenci dolorós a ensenyament, un silenci a sanitat, un silenci sobre els desnonaments, un silenci davant la pobresa, un silenci sepulcral davant les estafes i corrupcions, només hi ha soroll a TV3 convocant i mobilitzant.
    Francesc Cornadó

    ResponElimina