TRES COSES QUE M'AVORREIXEN


Hi a tres coses que m'avorreixen molt, la vida, la Formula 1 i el fútbol. La vida, la deixo passar indolent i que faci el que vulgui, tossuda com és, la fórmula 1 perquè es l'avorriment institunacionalitzat per TV3 (la seva, i últimament, de la ceba) i el fútbol que tambè és avorrit per se, llevat que sigui de la Premier, que és distret, encara que no juguin a fútbol, pero corren molt i almenys es deixen veure i a una certa velocitat. 
Veient ahir l'Espanyol arrossegar-se patèticament per un camp de fùtbol, o el Barça avorrint a les ovelles davant els fills de la 'Alhambra', com voleu que m'agradi veure el fùtbol. Tito Vilanova o el novaiorquès de luxe no hi tenen res a veure, són mers comparses; la cosa és Valdes, Puyol, Xavi, Iniesta i Messi, si hi ha aquests junts al camp hi ha espectacle, sinó és la banda del empastre. Val a dir però que hi esports o activitats lúdiques mès avorrides encara: quan estàvem a l'Havana, retransmetien per la TV dels germanets Castro partides d'escacs comentades per un speaker. És el que tenen les revolucions fallides, que acaben matant d'avorriment.... i de gana.

Publica un comentari a l'entrada

12 Comentaris

  1. pos si...pero peor es lo del Espanyol...porque es la crónica de una muerte anunciada ¡¡¡ salut

    ResponElimina
  2. Contundent!

    La vida no és avorrida, home... a mi em sembla que és com pujar al Dragon Khan!

    La F1 si, aquí t'he de donar la raó. No puc suportar aquell nyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuuuuu de fons i els crits dels comentaristes (per què, sempre que retransmeten un esport han de cridar?)

    El futbol... depèn. Jo no m'hi havia posat mai, però m'ho vaig passar molt bé quan en Mou va començar a fer el pallasso. Molt divertit, després, quan - tots tenim alguna cosa per confessar- posava Punto pelota i els veia barallar-se (em feia uns tips de riure importants). Ara ja no hi ha espectacle...

    en fi, ja veus, estem d'acord en dos punts!

    ResponElimina
  3. Només hi ha tres coses avorrides a la Vida? N'hi ha moltes més...
    El golf televisat!! O el tennis televisat! O les pelis de José Luís Garci! O la tirallonga d'anuncis a les teles privades en horari de màxima audiència!!
    De coses avorrides podríem fer una llarga llista...

    Evidentment, com diu la companya,a la vida no tot és avorrit, hi ha coses que són un autèntic Dragon Khan...
    Tens raó la F-1 no la suporto!!!

    ResponElimina
  4. Porfa, ficat , sis plau ¡¡ es en Josep i un reportatje fenomenal de les teves terres ¡¡¡

    http://vivenciesjosep.blogspot.com.es

    ResponElimina
  5. Miquel, lo de l'ESPANYOL és ja pura paranoia.

    ResponElimina
  6. Montse, per a mi el Dragon Kan es molt avorrit, ès més, no li trobo cap gràcia. Dec ser jo qui s'avorreix.

    ResponElimina
  7. Gabriel, el tennis televisat fa companyia si estàs a l'ordinador, i quan a Garci no és avorriment, és tortura.

    ResponElimina
  8. ja l'he vist Miquel, bona feina ha fet en Josep. Gràcies,

    ResponElimina
  9. A mi me gusta ver la Formula I, es lo único que veo junto las motos....y disfruto mucho la verdad...

    ResponElimina
  10. de la fórmula 1, veo la salida y las primeras vueltas, luego me echo la siesta y cuando despierto veo las últimas vueltas. Hoy después dela siesta me faltaba Hamilton que ha roto el cambio mientras yo esta sobando.

    ResponElimina
  11. de la fórmula 1, veo la salida y las primeras vueltas, luego me echo la siesta y cuando despierto veo las últimas vueltas. Hoy después dela siesta me faltaba Hamilton que ha roto el cambio mientras yo esta sobando.

    ResponElimina