"Olivier, Clément i Anne Marie s'afanyen a treure les pancartes a la parisenca plaça de Denfert Rochereau, enmig d'una marea humana. "La família PME: père, mère, enfant" ("pare, mare, nen"), diu l'eslògan. Per al trio, no hi ha dubte: "Hem de protegir els nens perquè tinguin pares normals", diu Clément, el més gran dels tres germans. Què són pares normals? "Una família encapçalada per un home i una dona", aclareix."

Aquest text l'he tret del tabloide el Mundo que obscenament dirigeix Pedro J.Ramirez. La noticia es refereix a una manifestació que hi ha avui a França en contra dels matrimonis d'homosexuals.
-
M'ha sobtat el concepte 'pares normals' o sia una familia encapçalada per un home i una dona. I, sincerament no ho entenc. Per exemple: Pedro J. Ramirez i Agatha Ruiz de la Prada, serien uns pares normals?. No se si tenen fills (espero i desitjo que no) i suposo que si tenen alguna filla no li hauran posat de nom Exuperància.
Pares normals son tots aquells que s'estimin, es respectin a ells i als seus fills, seus o adoptats, siguin home, home, dona, dona, u home, dona.
Hi ha molts pares normals i families normals que es comporten de manera molt anormal, com la familia Católica en general sense anar més lluny.