ÚLTIMS ESCRITS

8/recent/ticker-posts

Pressa sobtada


Diverses persones parlen prop de l'indret on Amaia Egaña es va treure la vida, a Barakaldo -



Amb això dels desnonaments sorprèn la pressa sobtada que els hi ha agafat a Bancs, Caixes, Partit Popular i PSoE per aturar-los. Portaven molt de temps dient-no's que no es podien aturar, que s'havia d'aplicar la llei. Deien els nostres polítics que la llei és la llei i que aquests desnonaments havien de seguir el seu curs. Els sacrosants Bancs i Caixes ens insistien en que no hi havia altre remei, que ells no volien però que no podien fer-hi res. 
Com es podia entendre, que a una familia la desnonaven del seu pis, deixant-los al carrer i a més a més encara continuàven endeutats amb la hipoteca. Qui més qui menys sap que als Estats Units tornes les claus i abandones l'habitatge i el deute que condonat, però aqui no.
N'hi ha hagut prou amb un suïcidi mediàtic, perquè tot s'hagi capgirat i el que abans era impossible ara és possible, De moment els desnonaments continuen i segons el Sr.Homs (el Quicu) el Govern no pot evitar que els mossos d'Esquadra els practiquin atès han d'obeir la llei i per tant als jutges. Diu Homs que si no s'ha pogut "fer la feina" a l'hora d'actuar contra els desnonaments és perquè no té "les competències" en aquest àmbit. Homs ha defensat les línies d'actuació del Govern català i ha afirmat que s'ha evitat un miler de desnonaments utilitzant el parc públic d'habitatges, que la Generalitat ha actuat en casos de mediació i que s'ha modificat el codi de consum també amb aquest objectiu. 
Sincerament, no entenc un Govern que parla de fer un referèndum, consulta o com li vulguin dir, si o si, desobeint la llei, en aquest cas la Constitució, i una cosa tan senzilla com aturar desnonaments prohibint als mossos que executin l'ordre del jutges, que no crec es queixessin, en general, s'excusin dient que s'ha de complir la llei. O sigui que aquí la complim o no, segons ens convingui o interessi. A l'Aragó el Govern ha aturat tots els desnonaments i aquests no volen fer referèndums ni consultes, com a molt van fent amb les seves bestieses sobre el català a la Franja, però ara això és pecatta minuta. Cal no oblidar que hi ha hagut ja dos suïcidis més un de fallit. Per cert que el d'Amaia Egaña a Barakaldo que semblava un cas estrany atès ambdós tenien feina, explicaven avui que ella, sense el consentiment ni coneixement del seu marit havia donat el seu habitatge com a garantia per uns deutes d'un germà seu, i que en no pagar aquest, d'ací el desnonament, lo qual és encara, si cal, més dramàtic.

Publica un comentari a l'entrada

5 Comentaris

  1. Ahora tiene esto una explicación más coherente...porque no lo entendía. Dos poersonas trabajando y con un sueldo mediano y un hijo mayor de edad sin deficiencias , no me daba el porqué de esta decisión tan extrema ¡¡¡.

    ResponElimina
  2. Segun he estado leyendo en varios sitios, la crisis economía esta detrás de un 35% de los suicidios, si tenemos en cuenta que aquí nos suicidamos unos 3500 al año. La crisis económica se a llevado más 4000 personas en los últimos cuatro años, dato este que se ha obviado por nuestros "independientes medios de comunicación". Más que la ETA y casi los mismos que en accidentes de trafico, el año pasado fueron 1480 muertos de trafico.
    Sin embargo de estos muertos no nos hacen anuncios, no hay asociaciones de victimas con apoyo púbico y no se abren telediarios manipuladores con ellos.

    ResponElimina
  3. LO de la Concejala tampoco lo entendia, la verdad...

    ResponElimina
  4. ya sabes Temujin que los suicidios a poco que se pueda se silencian, dicen que es para no generar bun efecto en cadena. No se en España, pero en Catalunya es la primera causa de muerte.

    ResponElimina