{ads}

# BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ - ACTUALITAT - INFORMACIÓ - OPINIÓ - POLÍTICA - COLLONADES - NOTICIES CURIOSES - CONTEXTO - SUE...

Wert School


En el fons aquesta és l'escola que voldria el Ministre d'Incultura Josep Ignasi Wert, amb el beneplàcit de Sonseñor Rouco Varela, al qual segur el satisfaria i molt. I no només per als nens catalans, sinó per a la resta. Aquesta escola que en el cas de Catalunya i el català, afegiria que la seva nova llei d'educació es tracta de pura represió franquista amb clara voluntat de minimitzar l'us de la llengüa a Catalunya, una llei o projecte que s'ha tret de la màniga curiosament després de les eleccions gallegues i catalanes. És pot ser més miserable i rastrer? suposo que si, l'aversió d'aquesta gent vers Catalunya és tan gran que fa possible que algú el superi, amb el vist-i-plau de la FAES, i és clar. 
I és que l'ombra d'Aznar és allargada.

Publica un comentari a l'entrada

6 Comentaris

  1. Wert és nefast, òbviament. Però ara hi vull afegir alguna cosa, perquè avui m'he posat negre veient la senyora Rigau. La Consellera s'estira els cabells i fa tot el teatre del món, però ella ha fet les retallades més bèsties a l'educació pública que mai s'hagin vist. Les retallades a l'escola pública (catalana) són superiors a la mitjana espanyola, de manera que Rigau és pitjor que Wert. De què es queixa ara la Rigau? Dels seus socis i amics del PP? Doncs em sembla perfecte, ja s'apanyarà.
    A mi m'agradaria que la Rigau expliqués els convenis que està signant amb fundacions privades (una del Banco de Santander) per a tenir voluntaris que fan suport i classe d'anglès (Voluntaris que no cobren i permeten seguir despedint personal). O els 200.000 euros que ha pagat a una altra fundació perquè faci un estudi sobre el TDAH on diuen el que tothom sap.
    Li preocupa l'escola catalana? Doncs que plegui. I que ella i el seu amic Wert se'n vagin a Capacabana.

    ResponElimina
  2. No es que sigui sant de la meva devoció la Consellera Rigau, que prou atabalada la tenim aprenent-se les banderes de totes les comunitats espanyoles. A més desconec aixó que expliques de subvencions diguessim que estranyes, i no puc opinar.

    ResponElimina
  3. "... Les retallades a l'escola pública (catalana) són superiors a la mitjana espanyola..." Completament d´acord amb el Lluis..

    ResponElimina
  4. Miquel, ja li deia a Lluís que no puc opinar, fa molt que vaig deixar d'anar a l'escola o de dur-hi els fills.

    ResponElimina
  5. A mi lo que más me gusta es la sinceridad del PePe, siempre con la verdad por delante; lo que prometen siempre lo cumplen...
    Me voy a comprar una gaviota, no te digo más

    ResponElimina
  6. ojo no te vendan un aguilucho...y es que el Pp cumple todas sus promesas electorales, sólo que los súbditos no sabemos entenderlo, quizás porque no dominamos los eufemismos como ellos.

    ResponElimina