"Aquesta gent de Iniciativa per Catalunya Verds de debò i cagabanduarriades varies són al món ben ve perquè hi hagi una mica de tot encara que vagin de sobrats tot i ser sobrers. El diputat d'Iniciativa per Catalunya-Verds i exconseller de Medi Ambient, Salvador Milà, considera que el conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, hauria de dimitir per la privatització d'Aigües Ter-Llobregat. En declaracions a La Xarxa, Milà ha dit que Mas-Colell "és qui està darrere aquesta operació. El govern dels millors s'ha convertir en el govern dels disbarats". 

No ha entès res el Sr. Milà (li ve de vell) i mira que és fàcil, és el modus operandi dels trilers de les Rambles "donde está la bolita" 

Mas-Culell li diu al Presi (en funcions o disfuncions) necessitem 300 milions d'euros per pagar les nomines de desembre dels funcionaris i no tenim un euro a la caixa o faixa. Que fem? 

El President en funcions o disfuncions parla amb el rei de la Tele de Sant Cugat (lo Racuder) que tot i no ser-ne partidari, ell o l'entorn (no el del Barça) adjudiquen Aigües Ter Llobregat a ACCIONA per la face, i acciona que els hi fa una bestreta de 300 milions d'euros amb la que en Mas i en Culell paguen la nomina dels funcionaris. 

Després, el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, que malgrat el rimbombant títol empara a quatre cagamandúrries designats a dit, dictamina "perquè així li han dit i/o ordenat que dictaminés" que aquesta decisió no s'até a dret, i que la cosa ja es discutirà després d'aclarir el cas Millet Montull, pels voltants del 2020/2030 més o menys, i mentrestant, els funcionaris ja han cobrat, Acciona ha anat de passerell i Aigües de Barcelona, avocada al balcó... espera. 

Fantàstic! el millor govern dels trilers és el nostre, amb estelada o sense, o potser haurien d'enlairar la bandera amb la calavera dels pirates, molt més escaient. Necessitat obliga, que tot s'ha de dir.