EL GOVERN DELS TRILERS


"Aquesta gent de Iniciativa per Catalunya Verds de debò i cagabanduarriades varies són al món ben ve perquè hi hagi una mica de tot encara que vagin de sobrats tot i ser sobrers. El diputat d'Iniciativa per Catalunya-Verds i exconseller de Medi Ambient, Salvador Milà, considera que el conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, hauria de dimitir per la privatització d'Aigües Ter-Llobregat. En declaracions a La Xarxa, Milà ha dit que Mas-Colell "és qui està darrere aquesta operació. El govern dels millors s'ha convertir en el govern dels disbarats". 

No ha entès res el Sr. Milà (li ve de vell) i mira que és fàcil, és el modus operandi dels trilers de les Rambles "donde está la bolita" 

Mas-Culell li diu al Presi (en funcions o disfuncions) necessitem 300 milions d'euros per pagar les nomines de desembre dels funcionaris i no tenim un euro a la caixa o faixa. Que fem? 

El President en funcions o disfuncions parla amb el rei de la Tele de Sant Cugat (lo Racuder) que tot i no ser-ne partidari, ell o l'entorn (no el del Barça) adjudiquen Aigües Ter Llobregat a ACCIONA per la face, i acciona que els hi fa una bestreta de 300 milions d'euros amb la que en Mas i en Culell paguen la nomina dels funcionaris. 

Després, el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, que malgrat el rimbombant títol empara a quatre cagamandúrries designats a dit, dictamina "perquè així li han dit i/o ordenat que dictaminés" que aquesta decisió no s'até a dret, i que la cosa ja es discutirà després d'aclarir el cas Millet Montull, pels voltants del 2020/2030 més o menys, i mentrestant, els funcionaris ja han cobrat, Acciona ha anat de passerell i Aigües de Barcelona, avocada al balcó... espera. 

Fantàstic! el millor govern dels trilers és el nostre, amb estelada o sense, o potser haurien d'enlairar la bandera amb la calavera dels pirates, molt més escaient. Necessitat obliga, que tot s'ha de dir.

Publica un comentari a l'entrada

8 Comentaris

  1. Ja veus que la bandereta estelada només serveix per amagar les vergonyes rere una estrelleta. EL més bo del cas és que els "best ones" es van vendre ATL mentre pactaven amb ERC. ¿Què collons pactava ERC?

    ResponElimina
  2. Es que es buenísimo ¡¡¡ Es el timo de la estampita, y mientras se le agencian con los 300 para pagar, y ahora a tribunales y que dirima un juez, a asñi a pasar el tiempo. Yo, que tengo una mala ostia que no se la salta el Puig con el bastón, si fuera la compañia de aguas , pongo la presión al mínimo, y dejo Barcelona solo con agua en las fuentes de la calle, para irla a buscar con cubos, hasta que no me devolvieran la pasta con intereses.

    ResponElimina
  3. Alguna cosa n'havia llegit. Però mentre alguns dels teus lectors es porten les mans al cap per un motiu, jo per desgràcia per a tots, me les porto per un altre motiu.

    ResponElimina
  4. Para mi que esto ya estaba hablado...aunque no conozco a fondo el tema.

    ResponElimina
  5. dic jo que aquest pacte Lluís, durarà el que dura dura, o sia no gaire.

    ResponElimina
  6. el timo de la estampita en sofisticado, o al por mayor Miquel.

    ResponElimina
  7. ja ho he vist Ramón, he passat per casa teva.

    salut

    ResponElimina