Chacón: No em passaria pel cap proposar als ciutadans un programa en què no crec.

- La diputada replica a Navarro que continuarà defensant "l'entesa entre Catalunya i Espanya" La diputada del PSC Carme Chacón no es planteja presentar-se a unes eleccions amb un programa que no contempli l'"entesa entre Catalunya i Espanya", que pensa seguir defensant. "No vull contribuir a una polèmica que només em fa mal, però així entenc la política. No em passaria pel cap proposar als ciutadans un programa en què no crec", ha afirmat en declaracions a EL PERIÓDICO. L'exministra de Defensa respon així al primer secretari del PSC, Pere Navarro, que l'ha avisat que no tornarà a ser candidata del partit si no assumeix la consulta d'autodeterminació de Catalunya.

S'ha de tenir molta barra i ser molt cínic per dir una bestiessa com aquesta. Ja ho deia Forrest Gump, només els 'tontos' diuen 'tonteries' i la senyora Chacón en diu moltes i ve de vell. De fet, en el desori que és a dia d'avui PSoe o PSC tampoc és que importi massa, van camí del pedregar, uns i altres. A més a més la caiguda del PSc és imminent, ja ha caigut Zaragoza....

Realment, els dirigents del PSoE i PSc han fet bo el principi de Peter, momies a banda con Alfonso Guerra, - qui t'ha vist i qui et veu 'descamisaooooo -, o Joaquin Leguina, un altre que s'ha girat com un mitjó i vol enviar la Guardia Civil a la insurrecta Catalunya.

De fet, a Espanya ja no hi ha socialistes, nomès restes escampades de subproductes residuals, patèticament residuals. I és una llàstima, però és el que hi ha.