- Les gallines -

Algunes veus no susceptibles de catastrofisme ens avisen que la possibilitat d'un corralito es podria donar a Itàlia, Portugal o Espanya. No dic que no sigui possible si tenim en compte que Don Tancredo Rajoy diu que no, i ja se sap que aquest ens inùtil i consuetudinari prediu l'esdevenir dels fets exactament a l'inrevès de com acaben succeint. I com de fet, fil per randa anem darrere Grecia o Xipre, tampoc és que em sorprengués que aquí tinguessim un corralito, ja tenims els galls, les gallines i la guineu, nomès falta que algú accioni la claqueta de 'acció'.
- l'idiota -

Això és el més preocupant, tenim a tots els actors de l'esperpent, les gallines, la guineu i l'idiota. Llàstima que no hi hagi Berlanga per explicar-ho.

- La guineu -
Bromes a banda, el que em passa, és que nomès de pensar que els nostres Bancs i Caixes o el que en queda d'aquestes, restessin tancats/tancades 15 dies o tres setmanes, em provoca una suor freda, una sensació de pànic francament angoixant. I ja que som a divendres sant; que Déu no ho vulgui.