{ads}

# BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ - ACTUALITAT - INFORMACIÓ - OPINIÓ - POLÍTICA - COLLONADES - NOTICIES CURIOSES - CONTEXTO - SUE...

LES GALLINES, LA GUINEU I L'IDIOTA

- Les gallines -

Algunes veus no susceptibles de catastrofisme ens avisen que la possibilitat d'un corralito es podria donar a Itàlia, Portugal o Espanya. No dic que no sigui possible si tenim en compte que Don Tancredo Rajoy diu que no, i ja se sap que aquest ens inùtil i consuetudinari prediu l'esdevenir dels fets exactament a l'inrevès de com acaben succeint. I com de fet, fil per randa anem darrere Grecia o Xipre, tampoc és que em sorprengués que aquí tinguessim un corralito, ja tenims els galls, les gallines i la guineu, nomès falta que algú accioni la claqueta de 'acció'.
- l'idiota -

Això és el més preocupant, tenim a tots els actors de l'esperpent, les gallines, la guineu i l'idiota. Llàstima que no hi hagi Berlanga per explicar-ho.

- La guineu -
Bromes a banda, el que em passa, és que nomès de pensar que els nostres Bancs i Caixes o el que en queda d'aquestes, restessin tancats/tancades 15 dies o tres setmanes, em provoca una suor freda, una sensació de pànic francament angoixant. I ja que som a divendres sant; que Déu no ho vulgui.

Publica un comentari a l'entrada

4 Comentaris

  1. No se que decir. A decir verdad sería una prueba, un escarmiento y una cura de humildad.
    ¿ qué pasaría si solo te dejaran sacar 100 euros diarios ¿...qué gastarías menos y que aún daríamos las gracias.
    Que hagan lo que se les rote, la fiesta no va conmigo...Al igual es una buena excusa pra saber decir no a tantas gilipolladas a las que nos vemos sometidos, por la familia, por el estado, por los amigos y por el que dirán..
    No estaría demás...no lo estaría...venga corralito...

    ResponElimina
  2. Por de pronto muchos ya sacan el dinero del país, que se lo digan a Barcenas.
    Aqui ya hay mucha gente que no gasta 100 euros por semana, porque no les tiene..

    ResponElimina
  3. Miquel, els bancs tancats 15 dies seria un problema gravíssim.

    ResponElimina
  4. Temujin, porque Bárcenas es un buen inversor y ha sabido capitalizarse.

    ResponElimina