{ads}

# BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ - ACTUALITAT - INFORMACIÓ - OPINIÓ - POLÍTICA - COLLONADES - NOTICIES CURIOSES - CONTEXTO - SUE...

PERVIVÈNCIA DE L'ESPÈCIE


El ministre de l'Interior, El Sr. Jorge Fernandez Díaz va advertir que els matrimonis gais amenacen la "pervivència de l'espècie" en plena quaresma, i al Vaticà, després d'una audiència amb el Papa que plegava avorrit i cansat de tant fariseu i Rasputín com hi ha a l'ùnic estat no democràtic d'Europa. 
Les declaracions del germà de l'Albertito, sense pensar que forma part del Govern d'un país no confessional són extemporànies. De la seva boca surten aquestes paraules per subratllar els perills que corre una espècie a la qual no contribueixen segons ell els homosexuals, i no s'adona en la seva estulticia que els cardenals,  bisbes, sacerdots catòlics i monges amb el seu vot de castedad tampoc contribuexien a preservar l'espècie, ans al contrari a la que ens descuidem es dediquen més aviat a anorrear-la, o es distreuen amb menors d'edat. 
El Sr. Fernandez Díaz és molt de missa, i això que podria semblar bo, no ho és, perqué els molt de missa, de vell han fet i fan molt de mal, gràcies a Déu, això si.

Publica un comentari a l'entrada

14 Comentaris

  1. L'altre dia, al diari Público, un gay li va escriure una carta fantàstica al senyor ministre on li demanava que, per tal de garantir la pervivència de l'espècie, es posiciona a favor dels convents i monestirs mixtos, em va semblar genial:
    http://www.publico.es/451586/hacemos-conventos-mixtos-para-garantizar-que-perviva-la-especie

    ResponElimina
  2. Gracias a las "gracias" de estos y sus cómplices, aumentan nuestras desgracias...
    Los conventos mixtos eran una realidad en Europa en el siglo VII y VIII, aunque en el "santoral y en el "paternoster" no se recuerden.

    A mi la imagen que el colectivo homosexual tiene en España, (que es la que él voluntariamente quiere), no me gusta nada, me parece una fantochada, pero no tengo nada contra los homosexuales.
    Quizás es tan fácil como vivir y dejar vivir.

    ResponElimina
  3. Algún día te explicaré la gracia de este elemento, no quiero por aquí porque comprometería a personas.
    Este es otro del organigrama de la ultraderecha rancia.

    ResponElimina
  4. Jo fa dies que també vaig escriure d'aquest impresentable. De tota manera que podem esperar d'aquest individu. És del Opus hi ha sobre parla per al seu públic quan estem a punt de tenir un nou Papa.

    ResponElimina
  5. Genial, l'article que adjunta en @Lluís Bosch. Del neandertal aquest que fa de ministre, res a dir. O sí, "más de lo mismo". Que li donin pel sac, amb perdó.

    ResponElimina
  6. Sempre he tingut la impressió que la bel·ligerància contra la homosexualitat amaga una tendència homosexual claríssima -això em passa per llegir Freud. A veure quan el ministre surt de l'armari i ens deixa tranquils.

    ResponElimina
  7. Temujin: estos tiene bastante fóbia contra el grupo homosexual, ellos sabrán porqué.

    ResponElimina
  8. ja m'ho explicaràs doncs, Miquel.

    ResponElimina
  9. no vas desencaminat Lluís, gens desencaminat.

    ResponElimina
  10. Sincerament, si l'espècie ha de perviure amb pajarus com aquest, quasi que no cal. D'imbècils, ja ens en sobren.

    ResponElimina
  11. n'hi ha més d'aquests que no pas homosexuals

    ResponElimina