Escriure 'tuits' des del més enllà serà possible a partir de març gràcies a l'aplicació LivesOn que Twitter acaba de llançar per seguir sent actiu en la xarxa social. Sota el lema, "quan el teu cor deixi de bategar, seguiràs tuiteando; benvinguts a la teva vida social després de la mort", l'aplicació es basa en l'anàlisi de l'historial de l'usuari de Twitter per mantenir alimentat el perfil de la xarxa social amb els temes i articles que haurien estat d'interès per al mort. 
D'aquesta manera, seguiria en contacte "virtual" amb els seus amics de la xarxa, als que enviarà informació i enllaços. Una de les novetats és que els usuaris de LivesOn poden designar una persona com a executor del seu testament a la xarxa social, de manera que aquesta podrà decidir si manté el compte activa o la suspèn. Fins ara, les aplicacions existents només permetien programar missatges i actualitzacions prèviament per part de l'usuari. 
L'aplicació origina interrogants ètics, a banda de una falta de respecte cap el tuitaire traspassat. No sembla gens seriós, però com tuitter tampoc ho és encara tindrà seguidors que aplicaràn aquesta possibilitat al seu Tuitter.
Que facin el que vulguin, encara que on ho veig més complicat és en els ram dels polítics (grans tuitaires), el seu 'fantasma computat' no se pas quins tuits deixarà, atès el criteri noes podrà canviar així com així.

Tot plegat aquesta aplicació no deixa de ser una bestiessa d'una part de la societat, narcisista, exhibicionista i infantiloide que no té cap sentit, i és éticament reprobable.