Sovint penso que a Espanya es viu en una espècie de dia de la marmota, repetint-se les mateixes discussions constantment, sense avançar o en alguns casos retrocedint com en el cas de l'avortament en que el Sr. Ministre Gallardon prepara un projecte de llei a mida amb les exigències de la seva església catòlica per derogar l'actual normativa sobre interrupció de l'embaràs. 
N'he parlat més d'una vegada de l'avortament, però vista l'actitud del becari Gallardon seguint les normes del sinistre Rouco Varela, no hi ha més remei que tornar-ho a fer. 
No ho faré de la meva actitud personal vers l'avortament com vaig fer en altres ocasions, nomès voldria deixar clar que ni l'Estat i menys encara l'Esglèsia tenen cap dret a legislar o jutjar contra l'avortament. No són ningú per fer-ho, sobretot els de la Secta Catòlica, que no saben (oficialment) que és aixó de la reproducció entre les persones, ells que no volen tenir fills es permeten la llicencia de jutjar a les qui decideixen lliurement avortar. El missatge de Jesús de: creixeu i multipliqueu-vos no va amb ells, que prefereixen més aviat les criatures o alguna majordoma.

Només la dona té el dret a avortar, ella ha creat (i no Déu) la futura criatura i mentre està en la gestació, pel motiu que sigui, pot avortar, sense que ningú s'hi possi pel mig. Està en el seu i únic dret.

De totes maneres, amb la majoria absoluta delPp el projecte de llei mes retrògrad en molt temps contra l'avortament tirarà endavant, que així és l'Espanya del Pp, de guardia civils verges,manolas i sinistres monseñors, perpetrant un atemptat greu, molt greu contra les decisions personals de les dones.

I sobretot, l'Esglèsia que calli i es dediqui a lo que hauria de fer i no fa, practicar la caritat, comprensió i amor cristians. I de passada tambè podria tornar tot el que ha robat i els diners que indegudament ha rebut i continua rebent.