La reacció del sector 'periquitu' vers la samarreta del Barça a l'estàtua de Colón, més que agafar-se-la amb paper de fumar, diria que la indignació dels mateixos, representats per la figura del Sr. Collet em sona més a rebequeria d'enveja mal paida, amb aquesta frustració perenne atiada per ells mateixos fins a l'excès, a vegades sense cap necessitat, que a una questió d'estètica vers el monument.

Sense anim de fer sang, però dient les coses pel seu nom i posant a cadascu al seu lloc, no crec que ni Nike ni cap patrocinador pagués 94.000 euros per vestir l'estatua de Colón amb la samarreta de l'Espanyol, i aquí és on cou malgrat no ho voldràn reconèixer.

Quan a la opinió de l'oposició a l'Ajuntament de Barcelona, es purament de manual, començant per l'Albertito que a banda d'oposició permanent i de per vida a l'Ajuntament, també és de l'Espanyol. Un equip per cert l'Espanyol, senyor on els hi hagi, gairebé amb més 'senyoriu' que el mateix Reial Madrid, i ho demostraràn diumenge donant l'esquena als jugadors del Barça quan saltin al camp de Cornella. Haig de reconèixer que els cules en tenen molt poc quan els solen cantar al Nou Camp alló de: a segunda a segunda!

Un camp el de Cornellà, que algun dia s'hauria d'explicar com es va construir i tot el que es va haver d'enderrocar i destruir per fer-lo. Dit aixó, la resta d'oposició a la penjada de samarreta a l'estatua del Sr. Colom, es per aquella rebequeria tan nostrada de no trobar res bé, de criticar-ho tot, que som un pais de remugants de sofa. I posats a criticar, el que si diria és que la quantitat que ha cobrat o cobrarà l'ajuntament de BCN em sembla minsa, si tenim en compte la publicitat que Nike i Qatar Foundation han tingut amb tot l'enrenou mediatic que ha arrossegat la samarreta.