No és intel·ligent, no és brillant, no és demòcrata, ni té carisma. Si és, un criminal de Guerra, si és superb, si és, un mentider compulsiu, si és cert que està malalt, pateix la síndrome de Napoleó, i un psiquiatre no li aniria malament, per tant no està capacitat per Governar ni representar res enlloc, frega la psicopatia el marit de la pitjor i més ignorant i garrula alcaldesa que mai hagi tingut Madrid. L'home que deia - el molt ignorant - que parlava català en cercles ìntims, que es creia amic de George W.Bush i pretenia incorporar Espanya al G7, o sia G8, potser era o es creia amic perquè l'altre que frega el border line era del seu mateix nivell. Aquest és l'homenet que explica la història com un idiota ple d'ira i de furia, però no té prou talla per a ser un personatge de Shakespeare,  mes aviat seria d'un sainet dels germans Quintero.
No tornarà a presentar-se, no pot i ho sap - encara que estigui 'trabajando en ello' -, ni podrà posar els peus al ranxo de Bush sobre la tauleta, l'homenet que és  el pare de la crisi actual en liberalitzar el sól i propiciar la bombolla immobiliària. 
La seva aparició a la TV va ser un acte de vanitat, venjança i falsedat, sap molt més de la trama Gurtel del que diu. Menteix en les fites que segons ell va assolir i ha perdut el nord. El casament excessiu de la nena va reunir a la flor i nata del seu partit. La majoria han passat de sospitosos habituals a imputats habituals. La resta, endergues. Podeu estar ben segurs que us estic dient la veritat.