No sé si és per que sóc ateu (gràcies a déu) o perquè tinc una empanada mental transitòria, però hi ha un dubte que em té desconcertat. Al planeta Terra hi ha molts déus, però pel que expliquen el que va crear el món en el que habitem i part de l'estranger de l'univers, va ser el déu dels cristians, lo qual vol dir que de ser així, la resta de déus, Ala i & companyia; serien uns déus de segona, o potser uns usurpadors aprofitats, o potser no és cert que va ser el déu del cristians el qui va crear el nostre parc temàtic temporal.

No serà que atès que els déus, de fet els hem creat, o ens els hem inventat nosaltres a la nostra imatge i semblança, i tot aixó ho hagi creat un altre déu que potser si que és real i no inventat, o a lo millor, comptat i debatut no som més que una minsa part d'algun experiment de ves tu a saber qui o que i perquè.

Ja diuen que ho deia Voltaire, descregut de mena i convers al cristianisme a última hora de la seva existència segons diuen que diuen alguns cristians de l'època: L’univers m’embarrasse, et je ne puis songer, que cette horloge existe, et n’ait pas l’horloger.