"Un dia el ministre de defensa andorrà declara la guerra als Estats Units. I el ministre americà viatja a Andorra per negociar-ho. L’americà diu a la secretària:
- On és, el ministre?
- Al pati, entrenant amb una esquadrilla de 50 homes preparats per lluitar
- Li diu l’americà:
- Com se li acudeix declarar la guerra als Estats Units? Que no veu que nosaltres tenim 9 flotes repartides per tot el món.
- I?… Fins que arribin a Andorra la Vella…
- Nosaltres amb 5 minuts els fem arribar una esquadra d’avions.
- Mira, nosaltres tenim un hidroavió i ens sobra.
- Vostè no sap que tenim 5 millons d’homes preparats per lluitar?
- Quants?
- 5 millons
- Doncs no hi ha guerra! diu la secretaria.
- Per què?
- És que Andorra és molt petita i no ens hi cabrien tants presoners…"

No sé si recordeu aquest vell acudit crec que d'Eugenio, però aquest 'xiste' ve a ser la pista clau que em permet afirmar que el parc Barcelona World està condemnat al fracàs, atès segons ha informat el conseller delegat de la promotora Veremonte i president del complex, Xavier Adserà, a l'any 2020 hi haurà 100 milions de rics xinesos que voldràn venir-hi, i clar, com a l'acudit, a Tarragona cent milions de xinesos no els hi caben ni ben apretats. 

Se m'acut com a única solució i de la mateixa manera que a l'Everest al tram final hi posaran escales perqué la cua de gent que hi ha esperant no tardi tant en fer el cim, que quan el resort estes ple de gom a gom, als turistes xinesos de fora els podrien posar en fila india fins alli on arribés, així podrien còneixer a més a més de Catalunya, fins i tot Espanya, Portugal i part de l'estranger. 

No se com es podria resoldre la cosa del dormir i l'avituallament, però els xinesos segur que ja s'espavilarien, prou que ho són d'espavilats, la prova és que en 20 anys han passat de comunistes a rics del cagar. Dit queda.