No voldria que es veiès en aquest comentari cap radicalitat vers una persona que no conec com és el cas de Noureddin Ziani, detingut com a sospitos de col·laborar amb els salafistes i tambè d'espia del Govern del Marroc segons el CNI, que està pendent de ser expulsat d'Espanya. 
No deixa de ser una mica incongruent salafista i col·laborador del Govern del Marroc, i voldria pensar que no hi ha mala fe per part del CNI perl càrrec que ocupava el Sr-. Ziani am la fundació Nous Catalansvinculada a CDC, i tambè la presidènciade  la Unió de Centres Culturals Islàmics de Catalunya.

Una mica de prudencia abans de fer declaracions extemporànies no hauria estat de més, i deixar passar un temps prudencial tampoc, ho dic atès declaracions que ja he llegit de membres del Govern i afins defentsant-lo a capa i espassa. 
El que si sorprén és que s'hagin anat a fixar els del CNI amb una persona en principi gens sospitosa que podria ser que el seu ùnic delicte fos treballar on treballava, encara que com ja dic, s'hauria de ser prudent abans de que més s'hagués d'empassar les seves paraules.

Tambè sorprèn que amb la quantitat de salafistes actius que hi ha a LLeida i Tarragona, que no se n'amaguen i es reuneixen lluny de la clandestinitat, no hagin cridat l'atenció del CNI, que aquí entre uns i altres tenim més espies que al bar de Humprey Bogart a Casablanca, encara que dona la sensació que els del CNI més aviat serien de 'Espía como puedas? amb Leslie Nielsen.
Tot plegat se'm fa estrany i sincerament dubto de l'un i dels altres.