Aquest senyor que podeu veure a la foto traient pa d'un forn de sola alimentat amb llenya i el pa de la foto següent,  n'ès el resultat en l'entorn de la Fira Medieval que es celebra enguany a Sabadell, i ve a ser un reflex de la buidor estúltica de la nostra societat. A sant de que celebrar una Fira Medieval, disfresats a l'ùs i venent de tot no medieval i a més a més a sobrepreu, com no sigui que encara estem a l'època medieval, de fet la diferència rau en que hem canviat delmes per imposts i - oficialment - hem abolit el dret de cuixa, a banda que la cervesa la prenem fresca. Per la resta si fa no fum som el mateix lloc, l'únic que fan aquestes firetes és refregar-nos-ho per la cara. 

té bona pinta aquest pa, però en el forn on l'han cuit. a les set de la tarda serà goma 2. Té poca alçada i no ha desarrollat prou.

Afortunadament en el cas que m'ocupa, el pa ja l'havia comprat abans a un forner que és o s'ha de comprar el pa, car l'ofici de forner és tan antic que en començar-lo no hi havia ni putes que diuen que és la professió més antiga de la humanitat, o sia que ni això és cert, abans hi havia els forners i l'estultícia dels homínids com a oficis més antics.