En milions de llars passa cada setmana el mateix. Hores després que un espetec de Casa Tarradellas entra per la porta comença una mena de joc. D'una banda, la mare que intenta que l'espetec romangui intacte penjat en un petit ganxo de la cuina. D'altra, la resta de la família que casualment va tallant trosset a trosset l'irresistible espetec fins que s'acaba. 
D'aixó va un altre inversemblant i surrealista anunci de Casa Tarradellas, com el de l'avi emmig del camp erm al qui les dents postisses li feien castanyoles i altres peculiars anuncis a qual més queco. Per cert que l'avi pensava havia mort, i va ressucitar i poc després ja no se'n va parlar més. 
A casa quan venen les tres nenes, els gendres i els quatre nets, els espetecs (almenys un parell) duren cinc minuts escassos, ah! i son Salgot, els nens diuen els hi agrada més, i a l'anunci, un sól espetec dura 24 hores. 
No se qui és el que pareix els anuncis de Casa Tarradellas, però és més queco que la queca, s'ho hauria de fer mirar. Fan uns anuncis que semblen fets per a ignorants mentals, o cretins accelerats, amb tot el respecte cap uns i altres que segurament també els hi veuràn el llautó.