El diari El Mundo publica aquest diumenge una sèrie de missatges sms entre el president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, i l'extresorer del PP, Luis Bárcenas. Aquests missatges, en efecte, comprometen el cap de l'Executiu. El diari publica fins i tot els sms entre Rajoy i la dona de Bárcenas, a la qual hauria felicitat l'1 de setembre del 2011 després que s'arxivés provisionalment la causa contra l'extresorer pel 'cas Gürtel'. "Muchas felicidades Rosa. Esperemos todo se confirme. Un abrazo y a Luis, otro. Mariano", escrivia el president del Govern espanyol. 

Que importa, és la fi de Rajoy, tocat i enfonsat, Espe i els seus acolits s'han sortit amb la seva, el que  no se és a qui posaràn d'home de palla per donar la cara, no crec Gallardon, encara que tot és possible, car qui de fet manarà és Espe, amb Jose Mari al darrere, controlant-ho tot i a l'ombra de l'ombra Pedro J. Heus ací el tinglado de l'antiga farsa, canvien els actors però el guió és el mateix, un guió vell, avorrit, sabut i assumit amb resignació. Oficialment, encara representarà que Bárcenas haurà contribuït amb la seva delaciò a regenerar la democràcia, a fer foc nou de tota aquesta corrupció, fals, ell és la corrupció, el seu màxim exponent i no vol ni pretén regenerar res, nomès intenta salvar el seu cul i el que pugui del patrimoni que ha robat,

Mentre, l'esquerra continuarà amb el seu paper de Don Tancredo que tant bé li escau. Em pregunto fins quan serem capaços de suportar aquesta farsa, aquesta merda podrida que tot ho contamina, potser perquè nosaltres tambè estem contaminats per activa o per passiva, que tant és.