En un dels episodis de la serie televisiva 'Enredo', Katherine Helmon, la dona del protagonista Richard Mulligan, aquell que quan hi havia un problema feia que es tornava invisible, mata a un tipus a la dutxa de casa seva, d'un cop de martell, d'un cop de totxo i d'alguna cosa més. La veu mig barri i malgrat tot ella ho nega. Parlo de memòria, però del que vull parlar és de desmemòria i barra d'alguns membres del Partit Popular en el cas Bárcenas, nomès faltaba que sortissin a Intereconomia TV agafant els sobres que generosament (no eren diners seus) els repartia l'ìnclit Bárcenas. 
És un cas tan flagrant com el de Katherine Helmon a la ficció, només que en aquest estic parlant de realitat, de corrupta realitat, i afegiré que, de fet més que de pressumptes corruptes, d'alguns dels membres del Pp s'hauria de parlar ja de pressumptes delinquents, car reconeixen haver esborrat el disc dur del PC de Bárcenas clarament per destruir proves, encara que no se si saben que no és tan fàcil esborrar tota la informació d'un disc dur, i si realment ho han aconseguir són encara més pressumptes delinqüents. 
Com fins ara en els episodis anteriors se n'han sortit prou bé (Naseiro, Sóller, Paco Camps, Yak42, Prestige, Matas va pel mateix camí) en aquest cas deuen pensar que se'n sortiràn tambè, però diria que han traspassat massa línies vermelles (ara que se'n parla tant). I és que en el fons, tot depén de si aconsegueixen apartar del cas al Jutge Ruz, lo quan suposo no sorprendria a ningú.
Cal no oblidar els tripijocs de Federico Trillo, que és el gran mestre de la manipulació (sempre pressumptament).