El president de la Conferència Episcopal, Rouco Varela

La presència del president de la Generalitat, Artur Mas, a l'acte de beatificació de 522 religiosos que fa la conferència episcopal espanyola demà a Tarragona ha generat algunes crítiques i controvèrsies. Ahir, Mas argumentava la seva assistència a l'acte dient que els qui seran beatificats eren 'víctimes innocents'. Creu que aquells assassinats per motius religiosos s'han de condemnar de la mateixa manera que l'afusellament de l'ex-president Lluís Companys per raons polítiques. Mas ha assegurat que, 'Tot i que hi ha persones que ho han criticat, jo aquest diumenge aniré a Tarragona a la beatificació de 522 persones, la majoria màrtirs de l'església que també van ser víctimes innocents', va dir Mas en el lliurament dels premis de la Cambra de Comerç de Tàrrega. 'No van ser víctimes de violència masclista com l'Alba ni els van matar per ser catalanistes com Companys, sinó que van patir un altre tipus de violència només per les seves creences religioses', va afegir. 

Artur Mas fa aquell joc de funambulista tan dels polítics, car no se que ha d'anar a fer a Tarragona avui. De fet potser s'hauria de dir beatdefecació de l'acte que avui perpetra la COPE, perquè és per cagar-s'hi. Sants, Beats, la majoria, pederastes, droggoadictes, violadors, feixistes, traïdors, botxins, criminals, hi ha de tot, el bo i millor de cada casa és en el món dels Sants de l'Esglesia. Que pocs Sants varen ser realment Sants si és que algun ho va arribar a ser. I aquesta patoleia de la COPE encara insisteixen en beatificar a 522 martirs del seu bàndol, o sia la dels feixistes colpistes, mentre els de Roma pretenen fer sants als dós ùltimes Papes gràcias a uns suposats miracles que diuen han fet. Per favor, ja n'hi ha prou amb la farsa aquesta.


No deixa de ser curiós que ara, els de la secta vulguin beatificar aquests 522 màrtirs de la guerra civil, car no sé de quin bàndol són si dels seus o els de que varen propiciar ells, però no!, deuen ser dels seus, ells o en nom d'ells en varen assassinar a molts més, i ho varen recompensar deixant entrar a casa seva al dictador sota pal·li. El que deia, per cagar-s'hi.