ÚLTIMS ESCRITS

8/recent/ticker-posts

BEATDEFECACIÓ

El president de la Conferència Episcopal, Rouco Varela

La presència del president de la Generalitat, Artur Mas, a l'acte de beatificació de 522 religiosos que fa la conferència episcopal espanyola demà a Tarragona ha generat algunes crítiques i controvèrsies. Ahir, Mas argumentava la seva assistència a l'acte dient que els qui seran beatificats eren 'víctimes innocents'. Creu que aquells assassinats per motius religiosos s'han de condemnar de la mateixa manera que l'afusellament de l'ex-president Lluís Companys per raons polítiques. Mas ha assegurat que, 'Tot i que hi ha persones que ho han criticat, jo aquest diumenge aniré a Tarragona a la beatificació de 522 persones, la majoria màrtirs de l'església que també van ser víctimes innocents', va dir Mas en el lliurament dels premis de la Cambra de Comerç de Tàrrega. 'No van ser víctimes de violència masclista com l'Alba ni els van matar per ser catalanistes com Companys, sinó que van patir un altre tipus de violència només per les seves creences religioses', va afegir. 

Artur Mas fa aquell joc de funambulista tan dels polítics, car no se que ha d'anar a fer a Tarragona avui. De fet potser s'hauria de dir beatdefecació de l'acte que avui perpetra la COPE, perquè és per cagar-s'hi. Sants, Beats, la majoria, pederastes, droggoadictes, violadors, feixistes, traïdors, botxins, criminals, hi ha de tot, el bo i millor de cada casa és en el món dels Sants de l'Esglesia. Que pocs Sants varen ser realment Sants si és que algun ho va arribar a ser. I aquesta patoleia de la COPE encara insisteixen en beatificar a 522 martirs del seu bàndol, o sia la dels feixistes colpistes, mentre els de Roma pretenen fer sants als dós ùltimes Papes gràcias a uns suposats miracles que diuen han fet. Per favor, ja n'hi ha prou amb la farsa aquesta.


No deixa de ser curiós que ara, els de la secta vulguin beatificar aquests 522 màrtirs de la guerra civil, car no sé de quin bàndol són si dels seus o els de que varen propiciar ells, però no!, deuen ser dels seus, ells o en nom d'ells en varen assassinar a molts més, i ho varen recompensar deixant entrar a casa seva al dictador sota pal·li. El que deia, per cagar-s'hi.

Publica un comentari a l'entrada

10 Comentaris

  1. En Mas vol quedar bé amb tothom, i això és impossible

    ResponElimina
  2. Y aquí los roles se han de cambiar para quedar bien.
    Ha de ir El de Unió..y ya está.

    Y al márgen de tanta estafa ideológica, que lo es, los hay que sucumbieron en una cuneta de pueblo con una bala en la espalda en el mejor de los casos, por una creencias religiosas.
    Mártires hay muchos, en ambos bandos..
    Y me estoy acostumbrando mucho a a utilizar la palabra bandos, que probiene de bandas...
    Las únicas que me gustan son las de múasica.

    ResponElimina
  3. Si Loreto, sol succeir que volen quedar bé amb tothom, acabes quedant malament amb tothom.

    ResponElimina
  4. Miquel, es que no se a que ve ara la bestiesa obscena de la beatificació d'aquests martirs, són ganes de tocar alló que no sona.

    ResponElimina
  5. Jo crec que no hauria d'anar ningú fins que l'Església no sigui com vol el Papa Francisco:"Benvolguts religiosos i religioses, els convents buits no serveixen a l'Església per transformar-la en albergs i guanyar diners. Els convents buits no són nostres, són per a la carn de Crist que són els refugiats. El Senyor crida a viure amb generositat i coratge l'acolliment en els convents buits"
    l'església no pot estar eternament al costat de les dictadures, com sempre, i ara també.
    A mi tampoc m’agraden els bàndols però un tenia la raó i el altre no, i ara no se a que bé tot això. ja n'hi ha prou!
    Ai, Francesc, tristes èpoques imperials, no et sembla?

    ResponElimina
  6. a la guerra Josep, no hi cap bàndol bo, els republicans varen fer molts disbarats tambè, aixó no treu la obscenitat d'aquesta beatificaciò ara i aquí.

    ResponElimina
  7. A mi, mientras no pague yo la fiesta, que nombren los santos que quieran...

    ResponElimina
  8. Francesc, i tant que en una guerra no hi ha bàndols bons i bàndols dolents, és veritat, en cap, i tot és molt dolent, però això mentre "dura la guerra", però després no cal elogiar permanentment a uns i no permetre que els altres no tinguin dret a res. Potser com altres vegades no encerti del tot, és complicat

    ResponElimina
  9. després de la confrontació Josep, els que han guanyat imposen la seva llei i les seves normes, de vell sempre ha estat així.

    ResponElimina
  10. Es que pagas parte de la fiesta Temujin. ¿No sabes lo que nos cuesta la Iglesia Católica al año?

    ResponElimina