La sala se subhastes Duran ha retirat la subhasta del tricorni de Tejero per no ser l'autèntic. Aquest tricorni no pertany al tinent coronel Antonio Tejero, ni li ha pertangut mai" . Així ho ha comunicat el fill de Tejero , Ramon Tejero després de conèixer que es subhastaria el proper 24 d'octubre amb un preu de sortida de 6.000 euros .
El fill de Tejero després de comunicar a la sala de subhastes "aquest incident" ha afirmat en un comunicat que, "oficialment", l'han retirat de la subhasta. Tejero ha informat també que aquest tricorni va ser regalat i "dedicat expressament a una persona" que l'hi havia demanat i no el que el tinent coronel va usar en el seu intent de cop d'estat el 23 de febrer de 1981. L'original, ha explicat el fill de Tejero, "es conserva custodiat a la casa familiar". 
No ho ha dit, un fill sempre deu un respecte al seu pare, encara que sigui el Tinent Coronel Tejero, però el motiu de que no es pugui subhastar el tricorni, és que sota d'ell nomès hi havia el buit absolut d'un infame aprenent de colpista, i això no es pot subhastar, car almenys que hom sàpiga mai s'ha subhastat la indignitat.