EL TRICORNI DE TEJERO


La sala se subhastes Duran ha retirat la subhasta del tricorni de Tejero per no ser l'autèntic. Aquest tricorni no pertany al tinent coronel Antonio Tejero, ni li ha pertangut mai" . Així ho ha comunicat el fill de Tejero , Ramon Tejero després de conèixer que es subhastaria el proper 24 d'octubre amb un preu de sortida de 6.000 euros .
El fill de Tejero després de comunicar a la sala de subhastes "aquest incident" ha afirmat en un comunicat que, "oficialment", l'han retirat de la subhasta. Tejero ha informat també que aquest tricorni va ser regalat i "dedicat expressament a una persona" que l'hi havia demanat i no el que el tinent coronel va usar en el seu intent de cop d'estat el 23 de febrer de 1981. L'original, ha explicat el fill de Tejero, "es conserva custodiat a la casa familiar". 
No ho ha dit, un fill sempre deu un respecte al seu pare, encara que sigui el Tinent Coronel Tejero, però el motiu de que no es pugui subhastar el tricorni, és que sota d'ell nomès hi havia el buit absolut d'un infame aprenent de colpista, i això no es pot subhastar, car almenys que hom sàpiga mai s'ha subhastat la indignitat.

Publica un comentari a l'entrada

8 Comentaris

  1. El país va derivant cap al surrealisme poc a poc però amb seguretat, com diria Aristòtil. I anem descobrint com finalment la crisi més petita era la dels diners, perquè la crisi més gran i més terrible és la nostra caiguda en un món ximple i medieval, de banderes, tricornis, símbols i estupidesa.
    A mi no m'estranyaria veure aviat en una subhasta la dentadura postissa d'Heribert Barrera o el sonotone de Pujol.

    ResponElimina
  2. Dicen que cuando te pones uno de esos, te da una mala hostia que para que..

    ResponElimina
  3. jajajaja¡¡¡¡¡ jajajaja..ostias Temujin... que bueno ¡

    ResponElimina
  4. Trobo del tot increible que ningú pagui per una cosa així.
    És clar que vivim en un món bastant incomprensible..

    ResponElimina
  5. Francesc , crec que tant si és l'original com si no ho és, penso que per quedar-se'l hi haurà cua. I això que encara és un tema pendent , no l'objecte sinó la trama.
    És curiós però cada vegada que comença una tonteria per Espanya sempre acaba a Catalunya, sense recordar-se del motlle dental d'Angelina Jolie o que les escombraries del Paris Hilton també va ser subhastada . Marilyn Monroe destaca en licitacions pels seus objectes personals com pintes , sostenidors , fotografies o una pel•lícula on l'estrella fuma marihuana .
    La xeringa que va matar Michael Jackson, quan es compleix el primer aniversari de la mort del Rei de pop. La virginitat d'una estudiant britànica, un poble sencer o l'oferta d'una parella alemanya que volia vendre el seu fill de vuit mesos. Una parella d'Austràlia estava buscant un canvi i va subhastar tota la seva vida , incloent la seva roba, la seva casa, les relacions amb els amics, la feina , les seves aficions, etcètera ,
    Bé, com tot és de conya, ara quan subhastin el violí del Titànic com això és important ho farem a l'inrevés , ja buscarem algú important per Espanya . Podria ser la Cospedal o el Werd, per exemple , o millor fer un "paquet" de tot, o la veu del Aznar parlant en català, en la intimitat, clar.

    ResponElimina
  6. HOME Lluís, el sonotone de l'avi encara es podria aprofitar. Per cert l'altre dia va sortir l'Oriolet a l'Intermedio en una entrevista i es més tontolcul del que em pensava.

    ResponElimina
  7. e invades Parlamentos o hasta Polónia Temujin.

    ResponElimina