GRUPUSCLE NEONAZI


Un grup reduït de joves neonazis amb actitud agressiva s'ha manifestat aquesta tarda pel centre de Barcelona. Són vint-i-vuit individus que s'han trobat a la plaça d'Urquinaona, on havien convocat una manifestació per marxar cap a la plaça d'Espanya. Entre les consignes que han cridat, s'ha sentit, per exemple, 'Barcelona serà la cuna del feixisme' o 'Artur Mas, càmera de gas'.  

Des d'alguns balcons, veïns amb estelades els han respost amb crits d'independència, i ells s'hi han tornat amb senyals ofensius, salutacions nazis i amenaces. Els han seguit de prop una desena de furgons dels mossos d'esquadra i una ambulància. Un cop a plaça d'Espanya, han cantat l'himne franquista 'Cara al sol' i han marxat.  

En un país no tant ineficient com Espanya, aquest grupuscle hauria estat detingut, jutjat i condemnat a presó, al cap i a la fi, per molt menys hi ha gent del món abertzale a la garjola per una llarga temporada, o fins i tot per no res hi ha Arnaldo Otegi. Merda de país, que ni és país, ni és democràtic i ni tan sols és nació. No els diuen res a aquests feixistes de tercera, com són dels seus, ja els hi estàn bé.

Publica un comentari a l'entrada

5 Comentaris

  1. LA LLEI DE PARTITS POLITICS,ES EVIDENT QUE NOMES VAL "PER ELS ALTRES".....

    ResponElimina
  2. es va fer nomès pels abertzales Oliva, nomès per a ells.

    ResponElimina
  3. Tota la raó del món, Francesc, i mentre se'ls acompanyi fins a la plaça Espanya amablement perquè acabin la festa amb els seus cants tradicionals, en comptes d'acompanyar-los davant d'un jutge la setmana que ve tornaran a ser-hi, però amb tres vegades més de personal.

    ResponElimina
  4. fins al dia en que algu prengui mal, Josep, i desprès tot seràn lamentacions tardanes, però com no són abertzales ni catalans separatistes ningú els diu res. Tenen carta blanca protegits pel sistema.

    ResponElimina
  5. Aqui puedo estar de acuerdo con lo que dices, pero en ningún país serio se deja quemar banderas en manifestaciones impunemente y aquí se hace. La extrema derecha va creciendo en Europa, de forma lenta pero continua, es el precio a pagar por mantener unos politicos imbeciles, vagos e impresentables que no se preocupan por las personas, mientras hay dinero no pasa nada, pero cuando no lo hay, empiezan los problemas y las tensiones.

    ResponElimina