ALFONSO GUERRA REPAPIEJA


Escoltava l'altre dia a Alfonso Guerra acusant Pere Navarro i el PSc de nacionalistes, mentre clamava clarament per l'escissió del seu partit amb el PSc. Poc ha entès res Alfonso Guerra, que no deixa de ser un subproducte residual amortitzat fa temps pel PSoE. Des de Catalunya, en contra del que manifesta Guerra, la imatge del PSC és la d’un partit agafat amb el pas canviat en l’actual procès, i amb una direcció que s’esforça dia si dia també en definir-se com a no independentista. Però a Madrid, pàtria de la ceguesa política, la visió que se’n té és que el PSc és un aliat del separatisme, i a més a més, es veu que s'ho creuen.

Guerra, ja no forma part de la direcció del PSoE, i no crec sigui pel partit una figura de referència. Encara que ell, representa l’opinió d’un sector reaccionari gens menyspreable, que encara mana dins el partit. Expliquen que aquest sector és el que va forçar a Rubalcaba a posar-se de costat del PP i UPyd en la moció on varen negar el dret a decidir.

Som al lloc de sempre, el Sr.Guerra que adopta una clara posició nacionalista - espanyola -, no ho sap veure i acusa a Pere Navarro i al PSc, de nacionalistes - catalans -. Ves que no sigui cosa de l'edat de l'ex alguna cosa dins el PSoE. Repapieja l'Alfonso, que diríem en català, i repapieja fa ja temps, de fet, mai ha estat gran cosa més que un senyor amb una certa agudesa i enginy parlamentari, i poca cosa més. Ni tan sols és un filibuster, no és més que un trinxeraire ribotaire, desinformat i passat de temps i de rosca.
Comparteix:  

Comentaris

 1. Sempre ha repapiejat. Ja era el 'poli malo' del Felipito.

  ResponElimina
 2. i a més a més anava d'intel·lectual de referència...

  ResponElimina
 3. en aixó tens raó Júlia, Guerra era el llegit dels descamisaos. Molt populista i ditxaratxero i poca cosa més.

  ResponElimina
 4. Doncs... jo crec que va tenir el seu moment bó, però com tots aquests "barons i baronets" arriben a un punt que creuen tenir la veritat, i el poder, en un puny.
  Perquè no parla de que fa més de 30 anys que viu d'aixó?.
  Per cert, al PSC hi ha nacionalistes, no creguis pas que no.

  ResponElimina
 5. Sempre va estafar ideologicament.
  Ho va fer fent de dolent, Ho va fer amb el seu germà al que li va permetre abusar de parentela. Ho va fer amb els seus votants. I ho ha fet amb les seves memòries.
  No és persona de referència en res. Ni en ètica tan si més no.
  salut

  ResponElimina
 6. Joana, Guerra no és més que pura brossa, disfressada d'una aparent intelectualitat. I si, ja sé que al PSc hi ha nacionalistes, estàn amagats davant l'especacle lamentable del seu partit, que a la deriva va com la nau d'aquella d'Eurovisió de Remedios Amaya, que va acabar amb zero points, i que és on va a parar el PSc, com a cinquena o sesena força política a les properes eleccions.

  ResponElimina
 7. Totalment d'acord , només és un fantasma, una ombra d'ell mateix, pura brossa.

  ResponElimina
 8. .. i és una llàstima, per un moment tant en ell com en Felipe, semblava hi havia quelcom d'intel·ligencia al darrere, però nomès va ser un miratge.

  ResponElimina
 9. Yo de gente como Guerra, me fio; una cosa es estar a favor de todo lo que dice y hace y otra muy diferente que lo veo una persona con las ideas claras. De hecho es de los pocos que no esta a sueldo en compañías "dudosas" después de dejar el cargo y eso dice mucho de él. El tandem con Felipe fue brutal, Felipe degeneró del socialismo, Guerra no.
  El es fiel defensor de las listas cerradas y yo soy contrario a ellas y discrepamos en muchas cosas, prefiero a gente como Guerra, que a otros muchos otros, como los que salieron corriendo el otro día en la Carrera de San Jeronimo (proxima prueba puntuable)

  ResponElimina
 10. No es gran cosa Guerra Temujin, ahora, si es de los que parece no se han aprovechado para colocarse bien colocados, pero en muchas de las cosas que dice no puedo estar de acuerdo. En esa misma del PSc es que no se ha enterado de que va la cosa, simplemente dispara al mono de manera sistemática.

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada