JA SÉ QUE M'ESPIEN


El que més sorprèn, és que es sorprenguin els qui no s'haurien de sorprendre amb això de l'espionatge que ha destapat Sonwden; fa temps que ja sé que m'espien. Malaltissament ho graven tot, pensen que ho controlen tot, i en la seva inconsistència els altres els hi foten doblada cada vegada que volen. Si fins i tot els mosos espien a la que parles d'ells o sense fer-ho.

Pretenen controlar-ho tot, saber-ho tot, i no saben ni controlen res. Són l'estrat més baix de la intel·ligència, la idiotesa en estat pur. Se suposa que ens espien, i saben, de fet, només el que volem que sàpiguen. En el fons, són uns paràsits inoperants i si no fos perquè ara els hi ha donat pels drones - inútils - en diuen, o es fan dir: serveis d'intel·ligència, el qual - per cert - no deixa de ser un oxímoron, car la intel·ligència sol brillar per la seva absència, encara que si és cert que aconsegueixen fer mal, i assassinar impunement a gent innocent amb la cosa aquella dels danys col·laterals.

Aquesta xusma contemplada per Orwell o Huxley,- innocents ambdós -, els donaven un rang, un estatus superior, i no són més que buròcrates mindundis aprenents del no res. Cada vegada que escrivim bomba, terrorisme, Al Qaeda, som investigats per si tinguessim alguna relació amb el terrorisme. Més que escriure bomba perquè et detectin, seria més lògic escriure: caca, culo, pedo, pis,  o pata, peta, pita, pota, pilota, s'adequa més al seu nivell paranoic infantiloide, i encara els intrigaria més.

Llàstima que aquesta esquizofrenia paranoide mati, i mati sovint a molts innocents. Tot plegat per tafanejar sovint el no res. A partir de l'11 de Setembre de 2001 es varen acabar les poques llibertats que teniem.
Comparteix:  

Comentaris

 1. Por supuesto que te espían.
  Y más, cuando la gente cree que con el movil apagado no saben donde está, también le espían. Siempre está en funcionamiento. SIEMPRE, a no ser que le quites las pilas. Y otra, ahora los ordenadores todos llevan cámaras incorporadas...y te ven también por allí, así que ya sabes, escribe desde el wc y que se jodan.
  Y tanto que nos espían ..y tanto.
  salut

  ResponElimina
 2. Francesc això no és nou. Jo vaig començar el blog a finals del 2007. Al cap d'un mes aproximadament vaig parlar del càncer i vaig escriure la paraula Fundació Carreras, -parlen bé d’ells-. Doncs just publicar el post ja m'estaven contestant. I això de vegades passa, amb aquest o amb un altre.

  ResponElimina
 3. Pues si nlo que ocurre es que los verdaderos criminales son los que están detrás de esto, por cierto, aficionadillos son un rato, porque mira que les pillan veces y veces...
  ¿Es el Centro de Inteligencia¿

  eh, eh, eh mandeeee

  ResponElimina
 4. Miquel, no em podria espiar una noia Bond?

  ResponElimina
 5. Jo sé Josep, ai hi recordes fa uns tres anys tenia un problema amb una màquina d'oxigen de la meva sigra que acabava de morir i no sabia on tornar-la, vaig publicar-jo al bloc adreçant-la a Carburos Metálicos, i l'endemà mateix des de l'oficina de Mollet vaig rebre un correu i al cap de dos dies la venien a retirar a casa.

  ResponElimina
 6. Coño Temu, unos de esos del Gal o algo asi de los servicios secretos españoles, se dejaron una hoja de la nómina en un registro en una sede de HB.

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada