NI ÉS HONRAT NI HO APARENTA


El vicesecretari general d'Estudis i Programes del PP, Esteban González Pons, ha proclamat avui que el seu partit i els seus dirigents són "tan honrats com tots", però amb la diferència que és l'única força política que "pot treure a Espanya de la crisi ". González Pons s'ha expressat en aquests termes durant la inauguració de la convenció regional de Noves Generacions del PP valencià, un dia després de conèixer una sentència del jutge del cas Bárcenas, Pablo Ruz, que veu confirmada la presumpta existència d'una comptabilitat B al PP. "Orgullós" de ser del PP, segons les seves pròpies paraules, González Pons ha subratllat que els votants, els militants i els dirigents d'aquest partit són "tan honrats com tots". "Un partit tan honrat com tots, però l'únic que pot treure Espanya de la crisi i que la traurà", ha assegurat. També ha manifestat que el Govern de la Generalitat feia un any que no treballava.

Es demostra doncs que l'important pels dirigents del Pp és mantenir un discurs prefigurat i no moure's d'ell ni un mil·límetre, sense immutar-se, com en el cas de González Pons, que el dia que facin el monument al cinisme posaran la seva cara, que en té i molta.

Succeeix però, que en certa manera quan Gonzàlez Pons diu 'Un partit tan honrat com tots' està dient inconscientment que el seu Partit no ho és, car és palès que la resta de Partits no són honrats; no hi ha ningú honrat en política i menys encara honest, ja que suposant que algún ho sigui, ho deixa immediatament.

I l'ha tornat trair la seva expressió de què els polítics catalans fa un any que no treballen i nomès parlen d'independència (precisament una paraula que es diu poc, molt més es parla de consulta i sobretot de la pregunta) quan el seu partit fa dos anys que no decideix res que no li diguin que ha de fer des de Barbària, i la resta, desencerts werts i 'laissez passer le temps', per part de Don tancredo Rajoy. 

Demostra també el sr.González Pons la seva ignorància quan diu que el seu partit és l'ùnic que pot treure Espanya de la crisi, quan ja fa un temps que Espanya ha sortit de la crisi, i que ara està en deflació, o fregant-la, el que és pitjor encara que la crisi, però això el Sr. Gonzalez Pons tampoc ho sap, o no li han escrit. 

González Pons és un expert de fer declaracions ocurrents i desafortunades, però no és, no arriba a personatge Shakesperià, o sigui que no pot explicar la història com un idiota ple d'ira i furia; ell, nomès la pot explicar com el que és un bocamoll cínic i ignorant.

Ho ha fet tan malament el Govern del Pp, fent poca feina, que espanta pensar que passaria si es dediquessin de veritat a treballar i a governar, però això el Sr. González Pons no ho veu ni ho diu, no li han escrit en el discurs que repeteix com un llorito dia sí dia també. Malgrat això, i digui el que digui, el seu partit, ni és honrat ni  ho aparenta, el jutge Ruz ja els hi està explicant últimament.
Comparteix:  

Comentaris

 1. Pero la alocución : " el seu partit i els seus dirigents són "tan honrats com tots" es simplemente genial.
  No ha mentido, y él lo sabe.
  También yo he escuchado la frase en el telediario, y lo he comentado con mi Sra. Le he hecho ver lo acertado de la entrada y la verdad "verdadera" Al poner "como todos" y al hablar de honradez, ha significado que todos son "iguales" , y que a raíz de lo que se ve cotidianamente el significado pierde valor contextual para trasformarse en una alocución cínica del mismo.
  Ha querido decir que es igual que los demás en el arte de manipular dinero público.
  Yo, a este sinvergüenza, le agradezco la honradez de su bellaquería.
  Es un político ...como todos.
  Salut

  ResponElimina
 2. Al menys no confonen honest amb honrat, error que criticava en el penultim post meu.
  Enganxo resposta al teu coment
  "Em sembla que no t'has parat a fer numeros: multiplica 400.000 -politics a Espanya-per uns quants milions. Fa marejar...i m'encén.
  Ah sense contar els diners als partits, sindicats i gent de l'olla

  (Gracies per l'anterior resposta aqui i visita)

  ResponElimina
 3. Jo mantinc que NO son tots iguals.
  Ningú com ells ha destrossat l'estat del benestar i lo pitjor de tot, queden dos anys perquè ho segueixin fent.
  No ens passi res!
  A mi, el que més memprenya i indigna és l'elevat grau de cinisme que gasten tots i totes els dirigents d'aquest partit.

  ResponElimina
 4. Perdoni que no me s'agenolli davant la seva gran i totpoderosa frase, senyor Pons. Si us manifesteu, us multen o s'aturen. Si us multen o detenen arbitràriament (perdoneu la redundància, donat el context) perquè feu servir i defensar els vostres drets i voleu que us facin justícia, heu de pagar les taxes de judici. I, quan us menteixen amb el conte que anem a millor, ni tan sols podreu contradir mostrant als vostres fills sense pa. No, no senyor! Pot ser que els polítics en general siguin incompetents i hagin perdut la nostra fe en ells però NO tots són iguals.

  ResponElimina
 5. Josep i Joana, tots són iguals, amb major o menor mesura de cinisme, perquè sinó, ja no serien politics, sinó persones.

  ResponElimina
 6. Criteri, dubto que Balmes votes algun partit dels d'avui en dia.

  ResponElimina
 7. Miquel, no es honradesa, diu el que li diuen que ha de dir i no se n'adona de la subtilessa de la frase.

  ResponElimina
 8. ESto es lo que pasa cuando bebes mucho vino de misa de pequeño, te vuelves ladrón, ambicioso y al final te ves como un dios... Cuanto mal ha hecho el alcohol a este hombre...

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada