El vicesecretari general d'Estudis i Programes del PP, Esteban González Pons, ha proclamat avui que el seu partit i els seus dirigents són "tan honrats com tots", però amb la diferència que és l'única força política que "pot treure a Espanya de la crisi ". González Pons s'ha expressat en aquests termes durant la inauguració de la convenció regional de Noves Generacions del PP valencià, un dia després de conèixer una sentència del jutge del cas Bárcenas, Pablo Ruz, que veu confirmada la presumpta existència d'una comptabilitat B al PP. "Orgullós" de ser del PP, segons les seves pròpies paraules, González Pons ha subratllat que els votants, els militants i els dirigents d'aquest partit són "tan honrats com tots". "Un partit tan honrat com tots, però l'únic que pot treure Espanya de la crisi i que la traurà", ha assegurat. També ha manifestat que el Govern de la Generalitat feia un any que no treballava.

Es demostra doncs que l'important pels dirigents del Pp és mantenir un discurs prefigurat i no moure's d'ell ni un mil·límetre, sense immutar-se, com en el cas de González Pons, que el dia que facin el monument al cinisme posaran la seva cara, que en té i molta.

Succeeix però, que en certa manera quan Gonzàlez Pons diu 'Un partit tan honrat com tots' està dient inconscientment que el seu Partit no ho és, car és palès que la resta de Partits no són honrats; no hi ha ningú honrat en política i menys encara honest, ja que suposant que algún ho sigui, ho deixa immediatament.

I l'ha tornat trair la seva expressió de què els polítics catalans fa un any que no treballen i nomès parlen d'independència (precisament una paraula que es diu poc, molt més es parla de consulta i sobretot de la pregunta) quan el seu partit fa dos anys que no decideix res que no li diguin que ha de fer des de Barbària, i la resta, desencerts werts i 'laissez passer le temps', per part de Don tancredo Rajoy. 

Demostra també el sr.González Pons la seva ignorància quan diu que el seu partit és l'ùnic que pot treure Espanya de la crisi, quan ja fa un temps que Espanya ha sortit de la crisi, i que ara està en deflació, o fregant-la, el que és pitjor encara que la crisi, però això el Sr. Gonzalez Pons tampoc ho sap, o no li han escrit. 

González Pons és un expert de fer declaracions ocurrents i desafortunades, però no és, no arriba a personatge Shakesperià, o sigui que no pot explicar la història com un idiota ple d'ira i furia; ell, nomès la pot explicar com el que és un bocamoll cínic i ignorant.

Ho ha fet tan malament el Govern del Pp, fent poca feina, que espanta pensar que passaria si es dediquessin de veritat a treballar i a governar, però això el Sr. González Pons no ho veu ni ho diu, no li han escrit en el discurs que repeteix com un llorito dia sí dia també. Malgrat això, i digui el que digui, el seu partit, ni és honrat ni  ho aparenta, el jutge Ruz ja els hi està explicant últimament.