RAJOY I LA LLIBERTAT D'EXPRESSIÓ


Mariano Rajoy s'ha posicionat del costat de 13TV i Intereconomía en unes declaracions que ha fet aquest divendres a Vílnius (Lituània). En resposta a la pregunta que li ha formulat un periodista, el president del govern espanyol ha criticat que la Generalitat hagi presentat denúncies a mitjans de comunicació per haver comparat el procés català amb el nazisme que “diuen el que pensa la immensa majoria”.

A més, Rajoy ha justificat aquestes empreses que sovint comparen el nazisme amb el procés sobiranista que es viu a Catalunya dient que “s'emparen en la llibertat d'expressió”. Segons el president, les manifestacions que s'han fet a aquestes televisions són fruit d'aquesta llibertat que impera en “qualsevol país democràtic”. Rajoy no s'ha estat d'afirmar que “si pretenen multar algú per tenir una determinada posició” no pot dir altra cosa que “li sembla un disbarat”, i “espera que tot això es quedi en res”. O sigui que el Sr. Rajoy s'eroga la fatuïtat de pretendre saber el que pensa la immensa majoria (no se sap d'on) de què el comportament del Govern de la Generalitat és igual al dels nazis, i més acusacions falses sobre diversos comportaments dels seus membres. Són els mateixos o col·legues del qui li va dir 'Guarra' a Marina Geli.

La xusma que pobla aquests mitjans és diversa però amb un nexe en comú, vomiten odi contra Catalunya dia si dia també, i potser parlen de comportament nazi perquè en el fons és el que ells voldrien tenir, o ja tenen en certa manera, estic segur que Goebbels és la seva referència.

No deixa de ser curiosa la percepció que el Sr. Rajoy té de la llibertat d'expressió; proveu d'insultar al Rei o a un alt membre del Govern, i véureu el puro que us cau, per més que us empareu en la llibertat d'expressió. Només per ensenyar la sandàlia ja varen titllar de tot a David Fernández, sobre tot els rapinyaires de 13TV o INTERECONOMIA, finançades per cert pels lacais de Rouco, o sia la COPE, dos mitjans on es vomita dia si dia també odi i fal·làcies contra Catalunya i no només vers el seu Govern. Tot sempre dins la caritat i amor fraternal dels cristians.

Veig que el Govern de la Generalitat ha passat - per fi - del 'ladran luego cabalgamos' al 'insultan luego nos querellamos', i voldria recordar que malgrat la justícia espanyola no és de fiar, a Fedeguico el varen cosir a querelles i multes fins que el varen fer fora de la COPE i ara malviu vomitant a un espai del no res per internet, o escrivint en diaris feixistoides, propers al sistema operatiu dels nazis, i consti que això que acabo d'escriure és en nom de la llibertat d'expressió que tan aferrissadament defensa el Sr.Mariano Rajoy.
Comparteix:  

Comentaris

 1. Fa pocs dies, la periodista Anna Grau (antiga corresponsal de TV3 i després articulista de l'Ara) va publicar un article terrible on explica la censura que ha patit en aquests dos mitjans... i és esfereïdor. La llibertat d'expresió viu mals moments, i l'aparell propagandístic de la Generalitat no es queda gaire curt davant el de Rajoy. Potser aquí són més discrets o els catalans som més porucs i més submisos, però la situació és molt preocupant.
  No em puc estar de dir-ho, perquè sempre he observat una estranya tendència catalana: veure la molla de pa a l'ull del veí i no veure la viga a l'ull propi. No sé si el nacionalisme consisteix en això justament, però jo crec que els catalans hauríem de mirar primer quina merda tenim a casa abans de denunciar la merda dels altres.

  ResponElimina
 2. Lluís, Anna Grau no em mereix cap credibilitat, no es de fiar. I crec sé de que parlo.

  ResponElimina
 3. Al marge que l'Anna Grau et caigui bé o no, allò que diu està contrastat i ningú no ho ha desmentit. La democràcia espanyola viu un moment negre, i la catalana és idènticament nefasta. T'enganxo un article de l'Alfons Quintà que potser t'agrada, on parla de "la servil TV3":
  http://www.cronicaglobal.com/es/notices/2013/11/el-siniestro-aventurero-artur-mas-2750.php

  ResponElimina
 4. Podem fer comparatives, però aquests dos canals són vomitius a tothora. Mirar-los és un bon exercici per depurar el cos i la ment.

  ResponElimina
 5. ...mirar-los de tant en tant, esclar, que tampoc és qüestió de tenir un col·lapse fatal.

  ResponElimina
 6. Lluís, crec que aqui estem barrejant conceptes. Que hi ha servilisme a TV3 obnviàment i unes noticies es donen de passada o no es donen i en canvi es dona excessiva iportància a altres. Aixó passa TV3 aTelemadrid a TV1, T% etc etc., En els diaris és exactament iigual, qui paga mana i decideix la linia editorial i ho ti avens o plegues.
  Pero aquestes ndues TV de l'OPUS, a banda de tot aixó, menteixen, insulten i in sulten l'odi i la intel·ligència, i es constant, ranci i vomitiu, i aquí rau la diferència.

  salut

  ResponElimina
 7. Tot està molt podrit Lluis, et volian fer una mica EL CURRICULUM DE QUINTÀ, PERÒ AQUI JA HO EXPLIQUEN PROU BÉ.

  http://www.tribuna.cat/cronica/cultura-i-mitjans-de-comunicacio/quo-vadis-alfons-quinta-01-10-2012.html

  NO HI HA un pam de net entre tanta merda.

  ResponElimina
 8. Miquel, jo es que no puc, se'm regira l'estòmac, abans escoltava Jimenez los Santos al matí de la COPE, però ERA RÀDIO.

  ResponElimina
 9. Estic amb aquesta dita :" Lluís, Anna Grau no em mereix cap credibilitat"

  salut

  ResponElimina
 10. Aquí se confunde a Mar i ano (elde Rajoy) con España y a Artur (el de Mas) con Cataluña, y ambos el Rajoy y el de Mas, son individuos de parecida calaña, de hecho harían buenas migas sin no hubiese el pequeño detalle de las autonomías.
  Ambos son representantes de la economía al servicio de las corporaciones, de olvidar al ciudadano, de eliminar la Justicia y la Sanidad gratuitas, me manejar televisiones y medios de comunicación. Lo que ha hecho el de Mas, no es más que lo hace Rajoy, uno financia determinados medios privados a su servicio y utiliza los públicos para su causa y el otro igual.
  Las criticas a sus personas y a sus partidos las entienden como las criticas a su país,y no es así, son egocéntricos y miserables.
  Yo critico y no me gusta el cariz de este tema de la consulta, por torticero, por que no explican como van a contar los votos y los escenarios posibles despues de esto (si en Lerida sale que si y en Tarragona sale que no, ¿que pasaria),ya sabes que lo malo no son las preguntas, son las respuestas, y no por eso odio a Cataluña.
  Ambos emplean los mismos medios, solo una persona hizo algo bueno con TVE y ese fue Zapatero (algo bueno hizo, a lo mejor por error), con el de Rajoy ha vuelto la censura, al igual que con Mas en Cataluña parece que no hay más problemas que el que él se ha inventado, sus fracasos son silenciados, sus paseos por el mundo (donde le han ninguneado varias veces) no son proyectados en los medios del régimen.
  Son iguales y sus acolitos periodistas igual...Aquí todo el mundo emplea el termino nacionalsocialismo con excesiva facilidad, al igual que el termino fascista.
  Es medio más para intoxicar a la opinión pública y llevarse su pedazo de trozo de cacho de afin, somos muy poco críticos con lo que leemos y escuchamos, así nos va.

  ResponElimina
 11. Que mal redactado, perdona.. se me ha ido la tecla...

  ResponElimina
 12. "Todas las dictaduras, de derechas y de izquierdas, practican la censura y usan el chantaje, la intimidación o el soborno para controlar el flujo de información. Se puede medir la salud democrática de un país evaluando la diversidad de opiniones, la libertad de expresión y el espíritu crítico de sus diversos medios de comunicación" Mario Vargas Llosa

  Este escribe mejor que yo. Un saludo Francesc.

  ResponElimina
 13. asi és Temujin, aunque en TV3 hay bastante pluralidad - dentro de lo que cabe - , pero por lo menos no se insulta ni se difama impunemente, y si es cierto que se puden silenciar noticias, esto quien más quien menos lohace segun de quien dependa.
  Lo de 13 TV I iNTERECONOMIA, és más grave, és difamación, insulto, odio, despreciables, muy despreciables son ambas, pura basura intelectual.

  ResponElimina
 14. Intereconomia es penoso, un debate entre tios que piensan lo mismo, quizas es hora de cambiar "tertulianos" entre ellas. Tertuliano: esa especie de casi ser humano que vive de hablar de cosas que ni conoce, ni siente...
  Un saludo.

  ResponElimina
 15. si hacemos caso a Vargas LLosa que no es una buena referencia, la dictadura de Catalunya es mucho mas liberal i honesta -. dentro de lo que cabe - que la Española, mucho más corrompida informativamente.
  Mita TV3 si puedes Temujin, más o menos entiendes el catalán, es una buena televisión, con programas muy bien hechos y no veo yo por ningún lado que exista adoctrinamiento, salvo para quien quiera dejarse adoctrinar.

  ResponElimina
 16. no eres el primero Temu, pero acabas de describir exactamente que es un tertuliano. El otro día, y sin que sirva de excepción uno declinó comentar algo porqué decía no sabia de que iba la cosa.

  ResponElimina
 17. perdona, quería decir 'sin que sirva de precedente'

  ResponElimina
 18. perdona, quería decir 'sin que sirva de precedente'

  ResponElimina
 19. En mi pueblo solo se ven la uno la dos y la tres, la cuatro, la cinco y la sexta, las demás, hay veces que se ven y otras no, por lo que he desistido de verlas. Vivo en la Castilla profunda y la verdad es que excepto películas (que elijo) a Evole y Master Chef no suelo ver nada. Me informo o me desinformo en la red y me gusta leer cosas de Historia donde, como tu comentabas en otra entrada, también hay su "aquello".
  Sin embargo en opiniones, como en mujeres, hay algunos que prefieren las rubias, otros las morenas, yo hasta que me case, no hacia distinciones, me gustaban y aprendía de todas.
  Afortunadamente, Fortuna no ha enturbiado mi capacidad de aprendizaje, o eso creo yo.
  De hecho antes leía bastante prensa afín al independentismo, para saber su modo de pensar, como leia alguna prensa contraria, las similitudes de ideas, son bastantes, ambas olvidan las necesidades de los individuos, vamos, de gente como tu o como yo.
  Y para mi esas necesidades son el principio y el fin de la política, debo ser raro y no tener ni idea de política.

  ResponElimina
 20. cuando más pretendes informarte más desinformado estás, Temu, de todos modos nosotros solo somos carne de paso para ellos o como mucho un votante, o sea, un daño colateral.

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada