Mariano Rajoy s'ha posicionat del costat de 13TV i Intereconomía en unes declaracions que ha fet aquest divendres a Vílnius (Lituània). En resposta a la pregunta que li ha formulat un periodista, el president del govern espanyol ha criticat que la Generalitat hagi presentat denúncies a mitjans de comunicació per haver comparat el procés català amb el nazisme que “diuen el que pensa la immensa majoria”.

A més, Rajoy ha justificat aquestes empreses que sovint comparen el nazisme amb el procés sobiranista que es viu a Catalunya dient que “s'emparen en la llibertat d'expressió”. Segons el president, les manifestacions que s'han fet a aquestes televisions són fruit d'aquesta llibertat que impera en “qualsevol país democràtic”. Rajoy no s'ha estat d'afirmar que “si pretenen multar algú per tenir una determinada posició” no pot dir altra cosa que “li sembla un disbarat”, i “espera que tot això es quedi en res”. O sigui que el Sr. Rajoy s'eroga la fatuïtat de pretendre saber el que pensa la immensa majoria (no se sap d'on) de què el comportament del Govern de la Generalitat és igual al dels nazis, i més acusacions falses sobre diversos comportaments dels seus membres. Són els mateixos o col·legues del qui li va dir 'Guarra' a Marina Geli.

La xusma que pobla aquests mitjans és diversa però amb un nexe en comú, vomiten odi contra Catalunya dia si dia també, i potser parlen de comportament nazi perquè en el fons és el que ells voldrien tenir, o ja tenen en certa manera, estic segur que Goebbels és la seva referència.

No deixa de ser curiosa la percepció que el Sr. Rajoy té de la llibertat d'expressió; proveu d'insultar al Rei o a un alt membre del Govern, i véureu el puro que us cau, per més que us empareu en la llibertat d'expressió. Només per ensenyar la sandàlia ja varen titllar de tot a David Fernández, sobre tot els rapinyaires de 13TV o INTERECONOMIA, finançades per cert pels lacais de Rouco, o sia la COPE, dos mitjans on es vomita dia si dia també odi i fal·làcies contra Catalunya i no només vers el seu Govern. Tot sempre dins la caritat i amor fraternal dels cristians.

Veig que el Govern de la Generalitat ha passat - per fi - del 'ladran luego cabalgamos' al 'insultan luego nos querellamos', i voldria recordar que malgrat la justícia espanyola no és de fiar, a Fedeguico el varen cosir a querelles i multes fins que el varen fer fora de la COPE i ara malviu vomitant a un espai del no res per internet, o escrivint en diaris feixistoides, propers al sistema operatiu dels nazis, i consti que això que acabo d'escriure és en nom de la llibertat d'expressió que tan aferrissadament defensa el Sr.Mariano Rajoy.