SEGURETAT CIUTADANA?


Insultar o amenaçar un policia en una manifestació es considerarà infracció greu i estararà sancionada amb una multa de fins a 30.000 euros. És una de les mesures de la nova llei de seguretat ciutadana, que també inclou que els pares paguin els desperfectes que ocasionin els seus fills al carrer i que la policia pugui establir "zones de seguretat" contra els 'escraches'

Insultar, vexar, amenaçar o coaccionar els membres de les forces i cossos de seguretat de l'Estat durant una manifestació serà considerat una infracció administrativa "greu" sancionada amb entre 1.001 i 30.000 euros de multa. Aquesta és una de les principals novetats de l'avantprojecte de llei orgànica de Seguretat Ciutadana que el ministeri d'Interior preveu portar divendres al consell de ministres i que té com a pilar fonamental la protecció dels policies davant els atacs, segons ha avançat el departament que dirigeix ​​Jorge Fernández Díaz.

Ai senyor! que bonica és la democràcia i la llibertat d'expressió, i com cuita i beneficia als ciutadans. Llàstima que quan és a l'inrevés, que la policia, mossos o qualsevulla altra espècie cascadora de ciutadans actua indiscriminadament contra aquests ciutadans, sovint innocents, la llei de Seguretat Ciutadana no contempli can mesura sancionadora que serveixi per reparar el dany causat a aquests ciutadans, i sinó que li ho preguntin entre altres a David Fernández o Ester Quintana.

De fet, més que llei de seguretat ciutadana, s'hauria de dir 'llei d'inseguretat ciutadana'. Però, que es pot esperar del germà de l'Albertito, l'home sempre avinagrat i enfadat amb tot el món. Indigne d'ocupar el Ministeri que ocupa, car és el Ministeri de la represio exterior, que no d'interior. 
Comparteix:  

Comentaris

 1. capullos ¡¡¡¡ son unos capullos ¡

  ResponElimina
 2. Em temo que el conseller-escolà Espadaler deu veure amb bons ulls aquesta mesura del ministre. Anem apanyats! Cada cop que "allà" mana el PP i "aquí" convergència, la democràcia fa quatre passes enrera.
  Ja deus haver vist que la jutge del "cas Raval" no es creu els bòfies que van apallissar aquell pobre home. Si Orwell aixequés el cap...!

  ResponElimina
 3. Encara que sigui un esborrany, és ple de males intencions: impedir la protesta i, per tant, blindar la injustícia. Llei mordassa, pròpia d'un Govern mafiós i antipopular.

  ResponElimina
 4. Aconseguiran que els ciutadans tinguin por de la policia

  ResponElimina
 5. Acá hace tiempo una chica dió un abrazo a un policia en una manifestación, sera que si eso ocurre en España también lleva multa???????? Y si la gente no tiene dinero como no paga la multa se ira a la carcél. Tendrán que hacer carcéles nuevas seguro.

  ResponElimina
 6. El fascismo nunca se ha ido...

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada