La diputada de Ciutadans (C’s), Inés Arrimadas, ha sol·licitat “l'empara de la Mesa del Parlament després del tracte sexista i vexatori del conseller d'empresa i Ocupació, Felip Puig, cap a la diputada”. 
Ciutadans enceta aquest procediment perquè Puig s'ha preguntat en la comissió d'empresa i Ocupació del Parlament celebrada aquesta tarda, si la diputada estarà, en un futur, en un cartell electoral despullada, com va fer el líder del seu partit, Albert Rivera, en la primera campanya de C’s. 

Arrimadas considera que el conseller Puig ha tingut una “actitud injustificable i impròpia d'un membre del Govern” i adverteix que “aquest no és un cas aïllat”.


Per la seva banda, el conseller Puig s'ha disculpat. "És evident que he fet una comparació que ha tingut uns efectes no desitjats. Si s'ha sentit ofesa li demano disculpes, l'únic que volia posar de manifest es que aquí venim a parlar, fem programes de govern i no de programes electorals", ha aclarit Puig.

No entenc perquè s'ha de disculpar el Conseller Puig (tot i que ho va fer), el comentari que va fer té la seva lògica tal i com anava la conversa, car estàven parlant de cartells electorals i és evident que el Sr. Rivera va sortir tal i com va venir al món en la seva primera campanya, dit això, una altra cosa es que la senyoreta Arrimadas se l'agafi amb paper de fumar o pretengui aconseguir una mica de protagonisme que de cap altra manera aconseguiria.  
Ja veig que el cognom d'Inés Arrimadas (que no goso traduir al castellà, tot i donaria joc) no rima amb la capacitat de comprensió de les frases ni amb sentit de l'humor, en aquest cas potser no del tot afortunat, però diria que n'ha fet un gra massa. Quan no s'és gran cosa ni es pot ser més, s'ha de cridar l'atenció com sigui, a banda que estem en un moment en que de fet no es pot fer cap mena de broma o acudit sobre les senyores, ja que de seguida et tracten de masclista i s'ofenen, fins al punt, que gent que anys enrere explicava acudits, avui en dia la majoria se'ls haurien d'auto censurar per no ofendre ni molestar a la part femenina dels homínids. Una part femenina que no té cap mania et titllar-nos als homes d'inùtils, que no sabem fer dues coses a la vegada. etc etc, i nosaltres no ens queixem pas, o ens queixem poc, no sigui que s'ens enfadin.