#SI, SI... POZÍ

- el joc de mirades dels dos de la dreta vers el de l'esquerra, té moltes lectures, l'altre no sé ben bé cap on mira, potser és que no ho veu gaire clar  -

Bé, com per fi ha nascut la bessonada, 'tenim ja dues preguntes' i once mesos perquè uns i altres desbarrin i ballestregin contra altres i uns, a veure qui diu més bestieses per discurs al quadrat, per la meva part o les meves parts crec que estaré molt de temps sense parlar d'aquest assumpte. Avui, més que un dia històric, per la majoria de reaccions, és un dia histèric. Que vagin bordant que jo no penso cavalcar. Sincerament aixó cansa i és molt avorrit. 
Que no parli d'aquest tema, no vol dir que no parli de política i les seves obscenitats, com aquesta que he llegit avui sobre l'advocat de la Senyora Sánchez Camarga en l'afer Método 3, que veig segueix sense dimitir del seu càrrec, possiblemente prefereix empassar-se uns quants gripaus i seguir, què la pela és la pela...
Comparteix:  

Comentaris

 1. Bueno la fecha es la de mi cumpleaños, supongo que por celebrarlo, lo habrán puesto ese día, cuando veas a Artur le das las gracias.
  Tambien pudieran incluir, ¿quiere que un vigilante jurado de una compañía privada tenga atribuciones para registrarle y detenerle?, puestos a preguntar...

  ResponElimina
 2. Y yo hago mía la frase de Hommer :

  ¡¡¡ me aburroooooooooooooooo ¡¡¡

  ResponElimina
 3. El meu pronòstic: un any de demanar al Rajoy que autoritzi el referèndum, el Rejoy diu que no i llavors eleccions "plebiscitàries". I qui dia passa any empeny... i un any més cobrant el sou i magonejant la sanitat pública, que és el que interessa.

  ResponElimina
 4. los vigilantes jurados no pueden detener a nadie, sólo retener, en cuanto a la coincidencia de la consulta con tu cumpleaños, no te preocupes que no habrá consulta, pero sí cumpleaños.

  ResponElimina
 5. Miquel: un filósof díria: Abúrromeeeeeee!

  ResponElimina
 6. així és com deu estar programat, i és molt més favorable la situació a ERC que a CDc, el temps juga a favor de Junqueras.

  ResponElimina
 7. Francesc a partir de esta ley, pueden detener a gente en espacios públicos legalmente, antes podían retener en espacios privados,como bancos o supermercados, ahora lo harán en plena calle si ellos dicen que has delinquido, esa es la diferencia, se les concede autoridad a ejércitos privados.

  ResponElimina
 8. Francesc , jo crec que si aquest país no fos de la " senyoreta Pepis " no ens avorriria . Aquí qui gaudeix força són els Toni Cantó , Cañas , i els espanyols que estan esperant a veure que passa per pujar o no al carro, que són molts i ben escampats, i per descomptat que tenen el dret a fer-ho si volen. Faltaria més! . Alguns d'ells no saps mai si van o vénen. Vull dir que si tan demòcrates diuen ser perquè no fan alguna cosa per exigir el seu dret a decidir, i no criticar per criticar com fan.... També va ser avorrit al principi quan es demanava " Llibertat , Amnistia , i Estatut d' Autonomia" mentre els espanyols ni sabien ni comprenien res , i fotien la cara igual que el Pere Navarro (de despistat) “pero ha de ser bueno cuando los catalanes lo piden”...
  Al final ja saps : "cafè pera todos"
  També va ser avorrit i més que avorrit, tediós, i el que donava era fàstic quan ens van retallar l'Estatut. I nosaltres a empassar i callar .
  No creus que des de la capital alguns mitjans han fet tot el possible perquè això no tingui sortida? ABC, la Razón, el Mundo, la COPE, 13 TV, llibertat digital, la Gaseta, Intereconomía, Faes .. Tots pràcticament a diari han anat alimentant aquest odi maniàtic cap a Catalunya i part dels seus habitants, les injúries constants a Artur Mas i Esquerra Republicana ha fet que bona part dels catalans se sentin perseguits maniàticament per aquest odi que surt de la capital, llegir algunes informacions de ABC és com poc vomitiu, de la Razón i el seu director català millor ni parlar-ne. Em podreu dir que des d'aquí també però crec que no es pot comparar entre uns i els altres I no sóc de la corda del Más!
  Bé, pot ser que al final ens passi com esteu dient , passin els mesos i tornin a guanyar un cop més els de sempre . Jo tampoc comentaré més , Francesc . De fet en el meu bloc mai parlo d'això , i només es en el teu on faig aquests comentaris, però sí que vull com un ciutadà que vol viure en un país mitjanament normal que em deixin decidir , després ja decidiré jo solet, i abans de morir si vull o no ser independent . Que per a això si que és veritat que necessitaria uns altres tres-cents anys .

  ResponElimina
 9. Josep, tens molta raó en tot el que dius, i així és, i de fet, més que avorrit (que de fet és el meu estat natural) el que estic és cansat de tanta xerrameca, tanta bestiesa i tanta mala bava. Dit aixó, aquí intentaré no parlar de política, però a Collonades si que ho puc fer, que allí no he dit res.

  salut

  ResponElimina
 10. Con permiso de Francesc, Josep tienes razón en bastantes cosas de las que afirmas, ese café para todos ha sido nefasto para este pais, como ha sido nefasto la apropiación de las señas de identidad de España por una parte de la sociedad, principalmente la derecha o ultra derecha. Esta mañana venia escuchando una emisora de esas de tertulianos que siempre se dan la razón los unos a los otros, una señora pedía la "intervencion" de la Generalitat y los demás asentían como estúpidos convidados, ¿que diferencias hay entre estos y los de España contra Cataluña? ninguna, son los mismos, con intereses comunes, son iguales. Mas le esta haciendo un favor a Rajoy, mientras él busca su enemigo exterior, al mismo tiempo, se le proporciona a Rajoy y permite que este quede impune de las tropelias que esta cometiendo,entre otras y gracias a su reforma laboral 1.513.957 españoles han dejado de trabajar y los que quedamos ganamos bastante menos, nuestras libertades están siendo capturadas y el distanciamiento de las clases económicas cada día es mayor. Se habla demasiado, de forma torticera y manipulada de los derechos de los territorios y poco o nada de los de las personas. Aquí la fiesta no va de España y Cataluña, sino de determinadas clases y estamentos contra la sociedad en general, por lo menos, yo así lo veo.

  ResponElimina
 11. así es Temujin, y esto es porque a ellos (los políticos) todos, les importamos un rábano, ellos van a la suya, a cobrar y a calentar silla. Contra estos tendríamos que ir todos hasta acabar con ellos, lo jodido es que luego vendrían otros iguales. Es lo malo del poder, que no corrompe sólo el bolsillo sinó el alma.

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada