UNA VIDA FELIÇ I PLENA


A vegades del que es tracte és de saber on has d'informar-te per tenir una vida feliç i plena, penseu que ens esperen 11 mesos molt durs, i els consells que us donaré us poden anar bé. Si us diuen que la mida del penis s'ha reduït 2,3 cms per la contaminació, no us preocupeu, penseu que els pares amb els testicles i el tresoret petit són millors pares, i sinó, no beveu, que l'alcohol ajuda a veure la verdadera veritat. Heu de saber tambè que els europeus hem crescut 11 cms els últims 100 anys, i que si veieu pelis porno aumengtarà la qualitat del vostre semen, de la mateixa manera que si teniu la veu greu atraureu més les dones, dones, que es veu són més atractives quan van en grup, i que moden menjar xocolata que no engreixa. 
Tot això que us explico i més ho podeu trobar a SEGÚN UN ESTUDIO, on recopilo estudis d'Universitats, la majoria imversemblants, altres de poca-soltes i alguns fets directament per barruts, encara que siguin d'una universitat suposadament seriosa ...En porto recollits 393.

N'hi ha tres que han tingut més ressó que els altres: 'MIRAR ELS PITS DE LES SENYORES ALLARGA LA VIDA',  'LES CAMBRERES QUE VESTEIXEN DE COLOR VERMELL OBTENEN MÉS PROPINES', o un de la Universitat de Roenthampton de Londres: 'NO HI HA DONA LLETJA, FALTA UN GLOP D'ALCOHOL'
Comparteix:  

Comentaris

 1. De lo segundo estoy seguro, según que colores dejan mas propinas .
  Según que color tengas pintado tu auto, en el seguro del coche en EEUU te cobran más.

  ResponElimina
 2. Mirar los pechos a las señoras mejora la vista, eso es indudable y no hace falta ningún estudio.
  De los colores en la ropa para vender, he leído tantos libros, que he decidido hacer lo que me salga de la gorra, aunque siempre llevar el color blanco.
  Y lo del alcohol en las mujeres es verdad, aquí puedo aportar mi experiencia, una vez hace años despues de una noche de ingente trasiega de "cubalibres", me acompaño a mi apartamento de soltero una verdadera "belleza", cual Blancanievo se rompió el encantamiento a la mañana siguiente

  ResponElimina
 3. Temujin, ya digo que la mayoría de estudios son una memez, los serios ya no los pongo.

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada