UN FETXE AMB DEDICATÒRIA

Simon Bramhall - 

Segons informa el diari 'The Daily Telegraph', un cirurgià de l'hospital Queen Elizabeth, a la ciutat anglesa de Birmingham, està sent investigat perquè se sospita que va gravar les seves inicials en almenys un fetge d'un donant implantat en un pacient. Pel que sembla, en una altra operació a què es va sotmetre aquest pacient, un altre cirurgià va descobrir que en el seu fetge posava SB, lletres que coincideixen amb el nom de Simon Bramhall, un metge de 48 anys que va ser qui li va trasplantar l'òrgan i que porta una dècada treballant en aquest centre mèdic. 
El servei nacional de salut britànic (NHS) ha reconegut que ha posat en marxa una investigació, encara que de moment no ha confirmat la denúncia. De moment, el cirurgià ha estat suspès. Segons el diari, l'especialista va gravar les seves inicials amb ajuda de gas argó en almenys un fetge, tot i que es tem que no es tracti d'un cas aïllat. El gas argó s'utilitza per unir vasos sanguinis. Pot provocar algunes cremades superficials, però no sol ser perjudicial. 
Crec no s'ha tingut en compte que un trasplantament de fetge no deixa de ser una obra d'art, i no recordo hagin suspès - per exemple - a cap pintor per embrutar la tela dels seus quadres amb la seva signatura, o molts fotògrafs en un lateral de les seves fotos. En gravar les seves inicials en el fetge del seu pacient,el Dr Bramhall, fa el mateix, deixar l'empremta de les seves inicials en la seva particular obra d'art.

7 comentaris:

 1. Ostias...si, pero no deja de ser un poco macabro llevar las iniciales del cirujano que te operó...que yuyu ...

  ResponElimina
 2. Osti, ara ens diras "innocents, innocents"?? :)

  ResponElimina
 3. Miquel, te les seves avantatges, com per exemple que dsi el transplantament no surt bé, saps a qui has de reclamar, i ha deixat les empremtes.

  ResponElimina
 4. Loreto, la noticia ve de la Gran Bretanya on el dia dels innocents no és el 28 de desembre, o sia que en principi la noticia és certa i l'he tret del Daily Telegraph, aquí, Loreto, el dia dels innocents és cada dia de l'any.

  ResponElimina
 5. Podía poner publicidad de Ibertrola, ya que estos te exprimen el hígado, así a lo mejor podías cobrar algo.

  ResponElimina
 6. Podía poner publicidad de Ibertrola, ya que estos te exprimen el hígado, así a lo mejor podías cobrar algo.

  ResponElimina
 7. no es mala idea, o anuncios de Coca-Cola, que és buena para el hígado.

  ResponElimina

Amb la tecnologia de Blogger.