A vegades del que es tracte és de saber on has d'informar-te per tenir una vida feliç i plena, penseu que ens esperen 11 mesos molt durs, i els consells que us donaré us poden anar bé. Si us diuen que la mida del penis s'ha reduït 2,3 cms per la contaminació, no us preocupeu, penseu que els pares amb els testicles i el tresoret petit són millors pares, i sinó, no beveu, que l'alcohol ajuda a veure la verdadera veritat. Heu de saber tambè que els europeus hem crescut 11 cms els últims 100 anys, i que si veieu pelis porno aumengtarà la qualitat del vostre semen, de la mateixa manera que si teniu la veu greu atraureu més les dones, dones, que es veu són més atractives quan van en grup, i que moden menjar xocolata que no engreixa. 
Tot això que us explico i més ho podeu trobar a SEGÚN UN ESTUDIO, on recopilo estudis d'Universitats, la majoria imversemblants, altres de poca-soltes i alguns fets directament per barruts, encara que siguin d'una universitat suposadament seriosa ...En porto recollits 393.

N'hi ha tres que han tingut més ressó que els altres: 'MIRAR ELS PITS DE LES SENYORES ALLARGA LA VIDA',  'LES CAMBRERES QUE VESTEIXEN DE COLOR VERMELL OBTENEN MÉS PROPINES', o un de la Universitat de Roenthampton de Londres: 'NO HI HA DONA LLETJA, FALTA UN GLOP D'ALCOHOL'