FILLS DE FRANQUISTES


A Vilaweb expliquen com entre els actuals dirigents polítics de PP i de PSOE i els màxims accionistes de les grans empreses, hi ha gent que té vincles força directes amb personalitats del règim franquista. Són #fillsdefranquistes, l'etiqueta amb què fa unes quantes setmanes que el compte de Twitter @LaLluna_LaPruna ha difós aquestes relacions de parentesc. Eloi Aymerich, un membre de l'ANC de Lleida, els ha aplegats amb muntatge fotogràfic inclòs, en aquesta llista que reproduïm a continuació.
Hi ha noms amb molt de pes, com ara Alberto Ruiz Gallardón; Josep Piqué; Javier Godó; el president de la constructora OHL, Juan Miguel Villar Mir; el màxim accionista de Sacyr, Demetrio Carceller; Mariano Rajoy; José Bono; Alfredo Pérez Rubalcaba; José Ramón Bauzá; Soraya Sáenz de Santamaría; Jesús Posada; José Manuel Lara; el 'Conde de Godó'; el fiscal general de l'estat, Eduardo Torres Dulce, i molts més.

Sorprèn però, que llevat de Vidal Quadras, no hi surtin 'Fernandez&Fernandez', fills de militar franquista, ni cap polític de Convergència o d'Unió. Curiós.

9 comentaris:

 1. Una pregunta al creador del tuiter
  ¿ En que categoría pondría al Sr Roca, defensor de la infanta Cristina , heredera genealógica del felipe que bombardeó Barcelona , la misma que tenía sirvientes filipinos en Pedralbes sin asegurar en el 2013?

  Esta es una pregunta que los de CiU no saben responder, ni los convenientes ni los de unció.

  ResponElimina
 2. Pregunta dos al creador del tuiter

  ¿ Creé que el Sr Pujol ha perdido la confianza en el otroora número dos de CiU, Sr Roca (defenestrado para poner al hijo del lider que después se defenestró a si mismo por su avidez a la pasta)por llevar dicha defensa ?

  Y tercera pregunta :
  Porqué el Sr Roca tiene su bufette (con dos t queda más bonico) en Madrid ?
  Porque tiene más clientes del estado español ?
  Porque paga el 4´5% menos de impuesto de sociedades y de beneficios arancelarios ?
  Porque los abogados son mas listos en la capital de España ?

  Y otra pregunta :
  Sigue el Sr Roca teniendo carnet de Ciu ?

  Mire ud Sr FRANCESC PUIGCARBÓ si tengo preguntas esta mañana ...
  salut


  ResponElimina
 3. Sembla que Vilaweb segueix amb la seva croada imparable, i segur que aviat vindrà la llista de mals catalans, on potser hi seré jo.
  Curiós que la llista surti ara, i no quan CiU governava amb el suport del PP, no?
  També podrien fer la llista de catalans que amb el franquisme van prosperar i viure la mar de bé. Hi seria gairebé tota la plana convergent, tots els d'Unió i uns quants d'ERC.

  ResponElimina
 4. Bon dia!! sembla que per ara he tornat. Com et va la vida Francesc? a veure si algún día ens posen al día, que ha passat força temps. Fes una ullada a la única entrada que tinc al blog.
  Salut company.

  ResponElimina
 5. A la primera i segona pregunta Miquel, la resposta seria: toma el dinero y corre, a banda que la defensa de la infanta li dona prestigi i reconeixement de la casa Real, que aixó sempre li anirà bé.


  Miquel, desconec si el Sr. Miquel Roca és encara de CDC, suposo que si.


  ResponElimina
 6. Lluís, en aquest cas Vilaweb recull un tuitaire, encara que és cert que Lluís, tant Vilaweb, com NACIÓ DIGITAL, viuen en un país multicolor català, mirant-se el melic. La LLISTA de catalans col·laboracionistes amb el franquisme seria llarga i molt sucosa.

  ResponElimina
 7. Ben retrobat Ferran, després em paso per casa teva. Ens anem comentant.

  ResponElimina
 8. ¿Tenia Roca dinero en Banca Catalana? ¿Sale esta en el tuit?

  ResponElimina
 9. No lo sé Temujin: aunque si la tenia, como es listo,la cancelaría antes del escándalo.

  ResponElimina

Amb la tecnologia de Blogger.