A Vilaweb expliquen com entre els actuals dirigents polítics de PP i de PSOE i els màxims accionistes de les grans empreses, hi ha gent que té vincles força directes amb personalitats del règim franquista. Són #fillsdefranquistes, l'etiqueta amb què fa unes quantes setmanes que el compte de Twitter @LaLluna_LaPruna ha difós aquestes relacions de parentesc. Eloi Aymerich, un membre de l'ANC de Lleida, els ha aplegats amb muntatge fotogràfic inclòs, en aquesta llista que reproduïm a continuació.
Hi ha noms amb molt de pes, com ara Alberto Ruiz Gallardón; Josep Piqué; Javier Godó; el president de la constructora OHL, Juan Miguel Villar Mir; el màxim accionista de Sacyr, Demetrio Carceller; Mariano Rajoy; José Bono; Alfredo Pérez Rubalcaba; José Ramón Bauzá; Soraya Sáenz de Santamaría; Jesús Posada; José Manuel Lara; el 'Conde de Godó'; el fiscal general de l'estat, Eduardo Torres Dulce, i molts més.

Sorprèn però, que llevat de Vidal Quadras, no hi surtin 'Fernandez&Fernandez', fills de militar franquista, ni cap polític de Convergència o d'Unió. Curiós.