ELLS MAI HO FARIEN


Expliquen que la comissària europea d'Interior va tuitejar: "Estic molt preocupada perquè la policia de fronteres espanyola hagi utilitzat bales de goma per repel·lir immigrants a Ceuta, espero aclariments de les autoritats. Signat, CM", que vol dir Cecilia Malmström. De fet, no deixa de ser una frivolitat que un fet tan greu, mereixi una piulada de la senyora Cecilia, encara que després demani explicacions a mossèn Fernández Díaz, i tot acabi en un no res.

Però no és un no res que els guàrdies civils disparessin bales de goma als immigrants que intentaven entrar a Ceuta nedant. Ja n'han mort 15. El ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz,(abans ho havia negat) diu que la Guàrdia Civil va utilitzar material antiavalots per dissuadir-los. Oi tant que els varen dissuadir, el que varen fer és deixar que s'ofeguessin, sempre - això si - actuant amb proporcionalitat i respectant els drets fonamentals. Caldria preguntar l'opinió als ofegats sobre aquestes paraules de Soraya Saenz de Santamaria, perquè potser no hi estarien d'acord.

Aquí passem de la frivolitat de la Sra Malström, al cinisme del ministre de l'Interior, o al de Soraya Saenz de Santamaria. Però això són afers interns entre Espanya i Brussel·les que acabaran com he dit en no res, com en no res ha acabat la vida de 15 persones... O, potser com eren negres, pobres i immigrants, ni tan sols els considera el Sr. Ministre i la Guàrdia Civil, persones. 

Ells (la Guàrdia Civil) no dispararien bales de goma contra persones. No! ells com els mossos mai ho farien.

6 Comentaris

Més recent Anterior