Les dones viuen; els homes en general es pensen viure, ens diu Fuster. No se si us heu adonat que demà és el dia internacional de la dona, un dia que fa temps ha perdut la postil·la de 'treballadora'. Com ja n'he parlat més d'un any poc hi hauria a afegir, us deixo l'enllaç de l'últim cop que en vaig parlar. 

Deia al començament: no se si us n'heu adonat, perquè aquesta setmana, diaris, ràdios i televisions han tocat més el tema de les dones del que habitualment solen fer-ho, preparant-nos per la traca final de demà, dema toca, tot el dia parlaran d'aquest tema, això demà. A partir del diumenge, tocarà un altre tema i se'n parlar el just de les dones, fins d'ací a un any en què tornaran a parlar-nos-en i sabrem quantes dones són violades, explotades. maltractades i mal pagades, etc.
Suposo que ha de ser així, o potser podria ser d'una altra manera, De fet, cada any, i en fa ja uns quants, les queixes del col·lectiu són les mateixes, vol dir doncs que no hi ha cap avenç en el respecte pels seus drets personals i laborals.