Quedeu-vos amb aquesta cara, és la cara de l'odi, de la intolerància, de la vergonya, del ressentiment, la cara de Jesús Catalá, bisbe de Màlaga per la gràcia de Déu i desgràcia dels homes. 

"El matrimoni gai és com la unió entre un home i un gos o un nadó i un ancià". El bisbe de Màlaga va escandalitzar alumnes i professors per les seves paraules ofensives durant una trobada amb 500 escolars.
L'Església malaguenya s'ha convertit en una fàbrica d'ofenses reiterades i dures contra les persones gais i lesbianes. Tant el bisbe, Jesús Catalá, com el cardenal Fernando Sebastián establert a Màlaga, són un autèntic martiris d'heretges en relació a qüestions morals i de sexe. 
Ara sorprèn de nou el titular de la diòcesi malaguenya amb unes fortíssimes i grolleres desqualificacions cap a les persones que contrauen matrimoni homosexual. I sent greus els epítets utilitzats, més greus és que Jesús Catalá hagi abocat aquests insults en un fòrum de 500 joves adolescents i escolars, dels quals, segons ha pogut expliquen a el plural.com, molts van sortir de l'acte perplexos i avergonyits per les paraules i insults del purpurat. 
El bisbe va mantenir una trobada a l'escola Sant Estanislao de Kostka amb escolars de centres religiosos de Màlaga. Durant l'acte, Jesús Catalá va entrar en debat i va respondre a preguntes que els adolescents li van formular, entre elles la seva opinió sobre el matrimoni homosexual. La resposta va deixar atordits a part de l'alumnat i a nombrosos professors que no se'n sabien avenir en sentir com el prelat afirmava que "la legislació espanyola sobre el matrimoni és la pitjor del món, perquè es parla de" cònjuge 1 i cònjuge 2, que bé podria ser dos homes, un home i un gos o un nadó i un ancià de 70 anys".
Tan impresentables afirmacions van ser seguides d'altres en aquesta línia relatives a l'adopció per part de gais i lesbianes . Català va seguir amb el seu fil provocador mantenint que l'adopció d'un nen per part d'una parella homosexual no és adequat psicològicament per al menor. "A algú que jo estimes no li desitjaria aquesta situació de ser adoptat per parelles del mateix sexe.

Jo diria que el bisbe Català, no va ser parit de mare ni adoptat, simplement, el varen vomitar.